Sunny sunday!

Har haft en härlig dag idag, blev ingen träning som planerat men vad gör det om 100 år? Annars har jag suttit ute i solen på baksidan med religionsböckerna och även varit social med Ulf och John som var förbi en sväng. Var även ute och övningskörde lite med mamma och det går frammåt :) tycker dock inte om att träffa på andra bilar än men det kommer väl ;)
Imorgon är jag rebell och skolkar skolan för att dra till uppsala och delta i festligheterna där :)

Dreaming away to a place far far away!


...

Hade som sagt mitt nationella tal i svenska B igår och det gick faktiskt bättre än förvänat! Skönt att det är över nu i alla fall. Igår efter skolan åkte jag till stinsen och käkade lunch med cissi innan hon började jobba, så skönt att sluta halv 12 på tisdagar (12 om vi har mentorstid). Väl hemma tittade jag på lite DH avsnitt jag missat, tog långpromenad med hunden och drog till gymmet senare på kvällen. Med andra ord sköt jag upp allt plugg till idag vilket inte var det smartaste. Var tvungen att lyssna på en religions föreläsning i aulan på resurstiden innan jag kom hem och kunde börja titta på naturkunskapen, vilket jag fortfarande inte har gjort (duktig tjej). Nu ska jag ta och städa mitt rum innan jag dyker ner i böckerna!

Lördag!

Wohooo svenska talet och PMet är färdigskrivna så nu är det bara att lära sig det till på tisdag morgon! Har verkligen suttit med det halva dagen och gjort massa små ändringar men nu är jag nöjd med det :) Nu ska jag ta och byta lite kläder för att sedan ta och hoppa på tåget in mot stan för lite häng med vänner och sedan en trevlig middag. Jag och Linnea åker sen hem och struntar i utgång för jag har en massa planerat för imorgon så tänker inte sova bort halva dagen och vara helt seg imorgon ;) Trevligt ska det bli i alla fall!

Fredagsmys

Thai mat till middag, vampires på tv, chips, choklad, läsk och film låter som den perfekta fredag kvällen enligt mig!

Rainy weather

Fredag idag vilket betyder att jag inte början skolan förrän 12.40. Hade tänkt gå ut och springa spåret nu på morgonen men det sket sig då jag såg vädret, har inte tllräckligt med motivation för att gå ut när det redan regnar.
Har i alla fall bara två lektioner och båda kommer att bli chill idag så det är härligt.

Härliga torsdag!

Älskar studiedagar som denna! Gjorde amerikanska pannkakor till frukost/ lunch (med andra ord brunch) som jag åt framför TVn som vanligt ;) Sen har jag även jobbat lite med mitt svenska tal som går framåt sakta men säkert och även tagit en lång promenad med hunden ute i solen. Snart ska jag och syster börja laga tidig middag för sen ska jag ner till gymmet och gå på ett pass som börjar klockan 7.

It's a beautiful day!

Började dagen med sovmorgon vilket alltid är lika roligt, sen satt vi och lekte med in design på info & layout lektionen ska verkligen bli kul att börja med uppgiften på torsdag. Åt trevlig lunch i skolan med tjejerna och sedan gick vi upp till simhallen och köpte glass som vi åt ute i solen. Efter naturen var det dags att åka hem och tur som man har fick man skjuts av bästa Ellinor till dagiset där jag hämtade hunden. Sen hade vi en jätte trevlig promenad hem och nu ska jag ta och börja plugga lite naturkunskap.

Ellis och Louvisa med deras glassar!

Tisdag

Underbara tisdag, klockan är bara halv tre och jag har redan varit hemma i två timmar. Åt sallad till lunch framför TVn och sen började jag skriva ner allt man ska kunna till genetik provet nästa vecka. Ska fortsätta med det nu och senare ikväll ska jag traska ner till gymmet och gå på body balance, lite små skönt så där och trevligt slut på dagen :)

15 april

Har haft en lugn söndag än så länge, vaknade och åt frukost samtidigt som jag tittade på amazing race (skulle verkligen vara kul att vara med!!), sen knallade jag ner till gymmet med syster och köttade där. Väl hemma blev man utskickad på promenad med hunden, inte för att jag klagar med tanke på vilket underbart väder det var! Jag har även ätit lite lunch, läst ut postcard killers och inte kommit någonstans med svenska talet vilket känns lite surt. Nu ska jag leta runt efter lite mat jag kan ha på studentmottagningen. Btw mindre än 2 månader kvar!!!

De senaste dagarna

I torsdag chillade jag och syster hemma hos kusinerna hela dagen lång med alldeles för mycket onyttigheter, men är det kalas så är det.
Igår var jag hemma, läste och fixade lite på mitt svenska tal. Sen drog jag in till stan för att äta middag med Therese och sen avslutade vi kvällen på cafe 60 innan vi drog hem runt 11.
Nu ligger jag i sängen och ska titta på senaste make it or break it avsnittett och önskar jag hade en fet godispåse att smarra på.
Peace out!

Long time no see

Hade tänkt försöka dra igång den här bloggen igen, får väl se hur det går med det men är ju kul att titta tillbaka i arkiven och se vad man gjort.
I alla fall så här påsklovet börjat och det har varit toppen än så länge. Idag har jag bara legat hemma och tittat på film med syster och snart ska jag träffa Elin som är hemma från Lund samt några andra härliga tjejer. Får väl se vad vi hittar på men det blir säkert trevligt.
För övrigt är det bara ca 2 hela veckor kvar i skolan, (annars har vi alltid någon z-dag eller något i den stilen) och några 60 dagar kvar till studenten. Har även varit på min första studentskiva på Göta Källare där det var rock tema vilket var riktigt skojjigt. Började den kvällen i Rosersberg där vi våfflade hår och förade med gamla godingar innan vi drog vidare in mot stan.
Två taggade brudar på väg till rock skivan!

RSS 2.0