Rosersbergs slottspark X2

Igår efter jobbet bar det av till rosers med Ellis för picknick och kvälls bad, riktigt härligt! :) kvällen fortsatte sen på hennes balle med vin och chips innan jag åkte hem. 

Idag åt jag och Elin frukost hos Ellis innan vi åkte ner och solade och badade hela dagen :)











Äntligen fredag!

Fredag och man har varit på jobbet i drygt 4 timmar. Axfood är uppplockad, beställningarna som inte behöver göras är färdiga, bankningen är gjord och redovisningen är så gott som färdig. Vad ska man sen göra resten av dan? Det är tur att man slutar tidigt iaf! :)

Sitter just nu inne på kontoret och funderar på om jag ska godkänna diffen från igår eller ge mig på ett försök att hitta den i eljournalen... Gissar på att den bara blir godkänd ;P




Living for the weekends!

Har haft en riktigt lugn och skön helg, i fredags blev det drinkkväll hemma hos mig med tjejerna vilket var ytterst trevligt och kvällen bjöd på många skratt :) 

Lördagen började med frukost och ett maraton av awkward med Cissi och Linnea innan de åkte hem. På kvällen sen blev det filmkväll med trevligt sällskap. 

Idag har jag haft brunch hemma hos mig, det var bara Cissi och Linnea som kunde komma men det var lika trevligt det!




Kändis kåt

Öppnade på macken med Elin idag, hela dagen gick jävligt snabbt och vi har haft kul! När jag var inne på kontoret och satte i följesedlarna i pärmar var Zlatan där och tankade. Fick självklart veta det när han åkt därifrån så satte mig vid övervakningskameran och letade rätt på han! :)




18:55

Igår efter jobbet åkte jag och Cissi till kista och mötte upp Linnea och Frida för middag på food Courten och sen såg vi filmen the fault in our stars. Så sjukt bra film!! :D kom hem strax innan 12 och sprang till bussen 5 timmar senare för att åka till jobbet. Var en riktig lång och seg dag då inget händer på tisdagar så var skönt att få sluta tidigt :) kom hem och har legat i soffan sen dess :')

Löööördag

Har varit så uttråkad hela förmiddagen idag! Nu ska jag iaf snart åka och hämta syrran i Täby och sen blir det en kväll på macken! 




Inventory!

Inventering på macken stod på dagens schema. Jag och syster fick låna bilen om vi lovade att tvätta den på vägen hem, så vi plockade upp Elin vid kvart i 6 imorse på vägen till jobbet. Inventeringen gick riktigt smidigt och vi blev färdiga innan kl. 12, så det var bara att vänta på att lunchgrupp 1 kom tillbaka från lunchen så att man själv kunde gå iväg och äta. Det bästa är ju helt klart att man blir bjuden på lunch och att det alltid brukar bli den indiska restaurangen precis vid Solna station, så gott! 
 
Mötte i alla fall upp Elin i Sollentuna sen på eftermiddagen och vi tog en liten fika och snackade skit. Väldigt trevlig eftermiddag som slutade med att springa till tåget i regnet ;)

RSS 2.0