A weekend in words

Blev lite galet på jobbet i fredags när en taxi chaufför skulle växla mynt till sedlar (så vi slipper köpa), var ca 2 000 han hade och vi fick aldrig tid att fixa allt innan stängning då det även var en gubbe som kommer två minuter innan vi stänger och behöver hjälp med att byta en lampa! Tog ju en evighet innan han fick ut den så han kunde köpa en ny -.- Kom inte därifrån förrän strax efter halv 10 så det blev att vänta på sena tåget som självklart var försenat, irriterande!

Igår var i alla fall jag och syster på grönan! Vi åkte lite karuseller, åt en massa och klarade oss från regn i stort sett hela dagen. Tummen upp på det!

Den här söndagen startade även den tidigt då jag var i ishallen klockan 9 för att träna speed. Sen var det klubbmatch, då jag och Gabriel var domare. För det mesta satt jag där och hade inte den blekaste aning om vad jag gjorde. Men det blev nog bra ändå, var ju inte så jätte seriöst som tur var!

När allt var färdigt i ishallen runt 14 åkte jag med pappa till Täby centrum där vi åt lunch, hämtade en lampa och tittade runt lite. En ganska så trevlig eftermiddag om jag får säga det själv :)

I brist på bra in action bilder på mig själv fick det bli denna på Mim och Gabriel :)

10.44

Igår var jag hemma hos mormor på förmiddagen för att umgås lite med henne innan det var dags att åka iväg till jobbet som började kl. 14.

Idag skulle jag egentligen ha varit ledig men tog Ellens pass så det blir jobb från 15-21 idag igen. Så nu måste jag skynda mig ska träffa Ellinor nu innan. Vi ska både plugga lite till högskoleprovet (åtminstonde försöka) samt käka lite lunch.

Vi höres!

When you can reach the moon

Var ledig idag, surprise på den... eller inte! Jag gick i alla fall upp vid 9, åt frukost och runt halv 11 drog jag ner till gymmet! Sen blev det hem och duscha, äta lunch framför oth (standard) innan det blev ner till körskolan och plugga teori. Åkte till dagis, hämtade hunden och hade en trevlig promenad hem innan det blev middag för att sedan gå på den lärarledda teorikursen.

Känns som en vettig dag enligt mig!

Måndag 24 september

Riktigt roligt att man gick upp flera timmar tidigare än vad man hade behövt göra för att man lyckats blanda ihop veckorna -.- Gjorde det bästa av situationen och drog ner till gymmet direkt efter frukost istället för på eftermiddagen. Sen blev det ju att åka till körlektionen 12:55 som jag trodde var 9:40!

Har ändå varit en relativt bra dag idag med tanke på det ruggiga vädret!

The last few days...

Har haft en hel del att göra på senaste tiden och har helt enkelt inte orkat sätta på datorn då min är extremt seg att komma igång.
 
I torsdags åkte i alla jag till kista med Ellis efter min körlektion. Vi käkade lunch, kollade i affärer och snackade en massa skit. Sen på kvällen tog jag mig ner till ishallen och spenderade en timme där med Mim, Gabriel och alla åkare, var förvånansvärt ganska kul och jag frös inte alls lika mycket som förra gången. Win på det!
 
I fredags blev det jobb 15-21, precis som igår. Blir aldrig att jag gör något vettigt innan om jag absolut inte måste, brukar bara ligga och chilla hela dagen innan jag måste dra mig till bussen.
 
Idag jobbade jag ju då igen, 8.30-15. Var väldigt skönt att inte behöva stänga för en gångs skull. Efter att jag kom hem har jag gått promenad med hunden och bara legat under min filt i soffan på grund av det trista vädret.
 
Hoppas på en bättre dag imorgon!
 
Bild från en av de bättre dagarna i livet :)

Jumping like a dolphin!

Känner mig så jävla stolt över att jag orkade knalla ner till gymmet idag! Var första gången jag tränade på 2 månader så var helt död efteråt. Men det är ju ändå det som är den bästa känslan som finns :) Kom tillbaka från lörskolan och gymmet runt 2 så då var det bara att fixa lite snabb lunch innan det var dags att ta ut hunden på en skön promenad i solen.
 
Nu på kvällen var Ken här och fixade lite lampor som har varit lite konstiga på sistone och så blev det bullfika med familjen innan han åkte hem. 
 
Ska snart sätta på ett avsnitt OTH innan det blir sängdags. Ska tagga till för morgondagen, har en hel del på schemat :)
 

20:58

Alltid lika kul när man försover sig. Hade tänkt gå upp kl.8 men vaknar strax innan kl.9. Så det blev att slänga i sig lite frukost innan det blev att stressa ner till körlektionen som började 9.40 -.-
 
Har bara haft en chill dag idag och pluggat lite teori (var även på en lärarledd kurs nu på kvällen). Har insett hur skönt det är med sådana här lediga dagar när alla andra är i skolan/ på jobbet. När man verkligen har hela huset för sig själv och inte behöver ta hänsyn till någon annan. Sen är det klart att de blir tråkigt i längden om man har för många sådana dagar på rad. Är ledig fram till på lördag och har lite små planer varje dag, kommer nog faktiskt sluta som en bra vecka det här :)
 
Costa Rica 2008, gud vad tiden går snabbt...

Law or money?

Har haft en lung dag idag och inte gjort allt för mycket. Tyvärr blev det ingen tur till gymmet men på uppsidan blev det två långpromenader med hunden! Har även hunnit med att plugga körkortsteori och tittat på lite universitets saker, måste ta tag i det på allvar snart känner jag. Har blivit lite små sugen på att plugga ekonomi igen, undrar hur detta ska sluta...
 
     

The BIG question!

Köp varmkorv, endast 750 kr.

Har varit dålig uppdatering här i veckan men har haft fullt upp och inte riktigt orkat sätta mig vid datan. Jobbade måndag-fredag, och i fredags efter jobbet hämtade jag Mimmi från dagis. Sen vid halv 7 blev jag hämtad av Ellinor och vi åkte till kista för att äta middag och gå på bio. Vi såg Magic Mike och den var minst sagt bra och underhållande! 
 
Igår kväll var jag hemma hos Linnea på middag då hon fyllde år i veckan, var en väldigt trevlig kväll med mycket prat och skratt med härliga människor! :) Kvällen slutade rätt tidigt för min del då jag åkte hem runt 12 men gud vad skönt det var att få gå och lägga sig!
 
Idag har jag varit i Sigtuna med pappa, syster och hunden. Vi satt ute på ett cafe och åt lunch och sen promenerade vi runt genom staden som vanligt innan vi åkte hem igen. 
 
Hoppas alla haft en trevlig helg!
 
Juste det roligaste som hände den här veckan på jobbet var när vi skulle leta reda på ett kvitto på 750 :- för han som handlat kom inte ihåg vad han hade köpt. Visade sig att det var någon som hade slagit in varmkorv för 750 :- istället för det rätta priset. Haha det var i alla fall VÄLDIGT kul då!

Måndag igen.

Idag blir det jobb igen från klockan 13 så ska snart ta och fixa lite mat innan jag måste dra iväg.

Igår var jag i ishallen i tre timmar och frös häcken av mig, måste ta fram vinterjackan nästa gång jag ska dit! Sen styrde jag bilen mot Uppsala med familjen för lunch, fika och en liten promenad innan vi åkte hem runt klockan 17 igen.

I lördags svängde jag förbi Cissi en stund och bakade lite muffins med henne eftersom hon var hemma över helgen :) Sen blev det jobb för min del i vanlig ordning -.- Ska bli skönt när september lönen kommer in på kontot i alla fall!


FREEEEDAAAAG!!!

Hade jätte trevligt i onsdags kväll på kräftskivan med massa härliga människor, både sådana jag kände sen tidigare men vär även lite nya människor där vilket alltid är trevligt. 
 
Då jag kom hem strax efter halv 1 för att sedan gå upp absolut senast halv 8 var jag rätt död igår. Hade först körlektion på morgonen och sedan skulle jag jobba 13-18. Var då inne i själva bilhallen och lärde mig kassan (jobbade nämligen där idag). Självklart var jag ju världens tröttaste efter att ha lärt mig en massa nya saker igår, så åkte bara hem, åt och gick och la mig strax efter 21. Var ju överlycklig att jag inte behövde stänga macken som det egentligen var tänkt.
 
Idag blev det som sagt jobb inne i bilhallen i kassan med alla säljare för att personalen där var bortresta på något event. Jobbade från 7-16 och det var så dött där inne hela dagen, man verkligen längtade efter att någon skulle komma! 
 
Nu ikväll ska jag ta en välförtjänt chill kväll i soffan med chips framför MTV:s VMA :)
 
Bjuder på två bilder från kräftisen som jag snodde från Louvisa.
 
 

Kräftis ikväll!!

Körskolan, systemet och ica är avklarade för dagen så är nu redo för kräftskivan ikväll. Sitter nu och chillar lite innan jag ska ta ut hunden på promenad igen. Åker hem till Ellinor lite tidigare och hjälper henne fixa iordning för ikväll. Lär bli en rolig kväll!

Farligt med mjukglass!

Igår var det söndag och då var det först jobb från 8.30-15. Hade glömt mina nycklar så fick sitta ute och vänta på att Angelica skulle komma som var lite sen. Tack och lov att det inte regnade säger jag bara! Väl hemma blev det först att ta det lite lugnt och sen körde jag till Eurostop med mamma, var ju evigheter sedan man var där borta!
 
Idag var det då jobb igen från 9-17.30. Blev nedsprutad av glassmaskinen för det var ingen som hade satt på den -.- Så det var bara att få bort så mycket glass så mycket från byxorna och sedan byta tröja. När jag kom hem stod middagen på bordet vilket alltid är trevligt och sen dess har jag chillat i soffan hela kvällen.
 
Imorgon har jag en fullspeckad dag och det kommer nog bli lte stressigt när jag både ska lämna hunden på dagis, ha körlektion och försöka plugga lite teori innan jag börjar jobba klockan 15. 
 
Kul att bli nedsprutad av en sån här jävel -.-
 
Nu blir det att hoppa i säng så jag hinner med allt i morgon!

Ovanligt med regn

Nu blir det en liten promenad med hunden i regnet, sen lite lunch innan det är dags att dra sig iväg mot jobbet. Trevlig dag och kväll allihopa!

RSS 2.0