En helt vanlig onsdag

Idag har varit en riktigt bra dag faktiskt, träffade bland annat Hanna för första gången på typ 2 veckor. 
Har varit en sväng i skolan, började skriva på pm:et som ska in i nästa vecka, hann även med en lunchföreläsning där det bjöds på en väldigt god macka, men den kunde ha varit lite större ;)
 
Nu väntar sista avsnittet av Grey's och imorgon står redovisning på schemat!




I smile, you smile

Har varit en bra dag idag. Började med en sovmorgon och åkte till skolan till kl. 10 då vi gjorde en powerpoint och gick igenom lite till oponeringen på torsdag. Hoppas att det går bra då :)
 
Nu ikväll tog jag en omväg förbi Stina på väg till skolan för att hämta lite saker som jag lämnat där. Vad gör man vid skolan på kvällen då? Jo, vi hade en liten kick-off med LiU-store crewet vid volleyboll planen i colonia. Vi grillade korv, spelade volleyboll och frisbee och hade det allmänt trevligt tills det att vi cyklade hem i regnet. Var kul att träffa dem man ska jobba med nästa läsår och jag tror att det här kommer att bli riktigt bra!
 
Snodde Marigonas bild så jag har nånting att bjuda på ;)




Soliga lördagar

Gårdagen var så jävla grym, kunde inte ha bett om en bättre dag eller bättre väder. 
 
Det var ju då fadderskifte och vårfesten som stod på schemat. Vi kickstartade skiftet kl. 13, vi hängde bakom C-huset på campus med skön musik i feta högtalare hela eftermiddagen. Där satt vi i gräset och njöt av vårsolen och drack lite gott. Vi spelade även brännboll, ettan fick göra lite uppdrag som avslutades med den traditionsenliga shoten i en bit falukorv och senap till det. 
 
På kvällen sen blev det terminens sista fest på kårallen för min del, och vi var kvar till stängning. Lite skevt när vi var 5 pers som stod i en liten ring mitt i den stora ringen när stad i ljus spelades... Var hur som helst en perfekt dag och jag ångrar ingenting som jag kommer ihåg :P
 
Idag har jag spenderat hela dagen i soffa, bytte inte ens om från sovkläder vilket säger det mesta!













En skön fredag

Idag har jag varit ledig, vilket har varit helt underbart då vi gjorde färdigt utlandsetableringen igår. 
 
Började med frukost på espresso house med Elin där vi satt och pratade i några timmar, var trevligt att det bara var vi två faktiskt då det händer väldigt sällan. Sen tog vi en vända på stan, och Elin shoppade litte allt möjligt medan jag själv nöjde mig med systemet, man är ju ändå student ;)
 

Efter dagens middag knallade jag över till Challe. Vi tittade på filmen Barefoot, den var bra men inte jätte bra. En väldigt mysig film som är lättsam och skön att sitta och slö titta på :) Sen har vi suttit och snackat en massa skit fram tills nu, då vi kom överens om att det var bäst att sova för att orka med morgondagen. Så nu säger jag godnatt och sov så sött :)

Bolagsstämma AB Moppen

Efter lunchen idag kunde man bocka av ännu en sak på att göra listan innan sommaren. Det var nämligen dags för bolagsstämma för vårt fiktiva företag AB Moppen som säljer importerade städmoppar från Finland. Tydligen ville stämman inte rösta igenom min motion om att ta in moppar med specialfunktioner för att underlätta städandet, var dock väldigt oklart vad dessa specialfunktioner var, så jag förstår dem. Var förvånansvärt roligt faktiskt, och Herbert (vår lärare) var väldans skön igenom hela stämman!
 
Men bara för att man har börjat bocka av saker från sin fina lista var det bara att lägga på ännu en sak. Kuggade nämligen tentan i Ass-rätten, så nu blir det omtenta på det 8 juni. Hoppas det här med att kugga tentor inte har blivit min nya grej, skulle inte vara jättekul om man säger så. Får nog bli det kloka beslutet att strunta i sommar-x (sista festen för terminen på campus) 5 juni för att plugga på tentan istället. Hellre det, och förhoppningsvis slippa sitta med skien i augusti igen.
 
 

Sä jävla sämst!

Har haft en bra hekg trots allt plugg, på dagarna har jag inte gjort mycket annat än att plugga till tentan imorgon. 
 
I torsdags var jag hemma hos Louvisa på kvällen med massatrevligt folk, vi åt middag ute vilket var lite i kallaste laget. Men sen satt vi inne och drack te och snackade en massa. Mycket trevlig kväll må jag säga. 
 




I fredags var jag bara hemma med mamma, pappa och hunden hela kvällen, och mös i soffan med god mat. 
 
Igår var jag hemma hos Cissi, ytterst trevligt att snacka med en saknad vän hela kvällen. Vi tittade även på film, drack te och åt kladdkaka och chips innan jag åkte hem runt 02. 
 
Idag hade jag då (o)turen att vakna upp med feber, var lagomt kul att sitta på tåget hela vägen hem till Linkan... Ännu roligare ska det bli att skriva tenta imorgon och sen vara kvar i skolan hela eftermiddagen. Känner lite fuck my life för tillfället....




Recap

Var ett tag sen man kikade in här nu, befinner mig för tillfället hemma i Stockholm för en intensiv plugghelg inför tentan på måndag. Hoppas att jag klarar den så jag slipper skriva den igen, som dessutom råkar vara på min födelsedag. 
 
Hade i alla fall en grym helg, vilket jag verkligen behövdes, var Elinpiaden 2lax15 och jag kan absolut inte klaga på någonting! I fredags var det då dags för togafest, alltid lika intressant när man ska lyckas få på sig lakanet så det sitter uppe hela kvällen :D Var en riktigt najs kväll på kårallen med både shot, dans och hoppande i hoppborgen vilket är väldigt mycket roligare på fyllan ;)




 
Lördagens fest började runt 14 då jag drack rosé hemma hos Challe innan vi drog oss mot NH och damsittning. Var god mat, trevligt sällskap och underhållning i världsklass ;) Efter sittningen var det mellanfest hos Millan innan vi drog tillbaka till NH. Var inte jättekul där på själva nattklubben då större kvällen gick åt till att leta efter folk.
 




Ingen lär ju tro på att jag pluggade i söndags med två balfyllor, men det gjorde jag! Var hemma hos Hanna med Elin, Danni och Stina. Vi åt pizza, popcorn och drack cola medans vi tittade på remember the titans. Sen började vi svara lite lätt på frågorna till filmanalysen som är i början av nästa vecka. Helt okej pluggdag med andra ord ;)

Måndag - onsdag har det inte hänt mycket, har helt ärligt bara pluggat nånstop hela tiden. Party på den liksom... Nej men nu är det dags att sova så man orkar plugget imorgon xD

Smått kaos!

Idag har jag räknat lite matte på morgonen, målet är att ta sig igenom hela boken igen innan tentan, får väl se hur det går ;)
 
Föreläsning som tog ca 30 min, följt av evigt väntande på att vi skulle få vårt grupprum och kunna ha genrep inför bolagsstämman. Där var det lite smått kaos så var bra att vi gick igenom så vi har lite bättre koll inför den riktiga sen (y). 
 
Nu på kvällen (efter ett väldigt skönt och tufft träningspass) har vi försökt bestämma tider för lite grupparbeten som ska göras innan sommaren, och det är ju inte lite heller utan 4 olika grupper som ska kordineras med alla andra i klassens grupper. Det är lagomt tufft! För den intresserade har vi bolagsstämma 20 maj, utlandsetableringen ska vara inlämnad den 22 maj och redovisning på det 28-29 maj och sen ett PM som ska vara inne 3 juni. Sen har vi även en liten seminarium grupp där vi bland annat ska redovisa en filmanalys den 19 maj.
 
Inte undra på att det är kaos i hjärnan!

Big like

När Mårten Schultz diggar affjur!




Valborg

Var ju valborg igår, en ganska grym dag om man är student i detta land, detta år var tyvärr ett undantag för vi har tenta på måndag. Drömmen hade varit att sitta i trädgårdsföreningen hela dagen, dricka och äta gott med fina människor och sedan dra sig hem till någon för mellanfest och sen dra sig till kårallen och akuten.
 
Dagen blev inte riktigt så. Först satt jag hemma hos Hanna och pluggade hela dagen och sen bar det iofs hem till Stina för min del med lite annat folk för att föra innan vi åkte till kårallen och akuten. Hade varit roligare där om jag varit lite dräggigare, men var helt ok i alla fall. Ville ju lyckas plugga lite idag också, så nu ska jag återgå till mina anteckningar och hoppas på att jag lär mig något idag.

RSS 2.0