Dag 5, Någonting Jag Vill Ha Mer Än Nåt Annat Just Nu.

Jag vill åka på en utlandsresa till typ Spanien och bara bada och sola i ungefär en vecka, sen skulle jag hoppa på första bästa flyg till LAX och spendera någon vecka på mitt favorit berg med att åka till stranden eller sjön och bara ha en underbar tid med vänner :)


Pacific Coast Highway, riktigt cool väg måste jag säga :)

Dag 4, Mina Mål/Drömmar/Önskningar

Vet inte riktigt vad jag har för mål med livet, vill väl klara av 3an med bra betyg och komma på vad jag vill jobba med efter studenten det skulle ju vara trevligt. Men något som jag alltid velat göra är att resa och se hela världen, mina dröm resemål just nu är Australien och Nya Zeeland :) Då kan man ju även passa på att träffa Maddie och Monroe, vi hade så himla roligt i New York :)


Dag 3, Min Favorit Årstid Och Varför

Ingen tvekan om att det är sommaren jag gillar bäst, det är sol, varmt och man är helt enkelt gladare då när man slipper allt mörker och alla tjocka vinter kläder. Det jag gillar bäst med sommaren är att man kan gå ut i shorts och linne på kvällarna utan att det är kallt, nästan alltid ljust. Sen älskar jag ju även att sola och bada, sitta ute i solen och äta en god glass. Favoriten måste nog även vara att åka ut med någons båt och sen bara sola och bada där mitt ute i sjön :)


Finns inget bättre än att spendera en varm sommardag vid vattnet :)

"What About My Hår"

 

and we build up castles
in the sky and in the sand
design our own world
ain't nobody understand
I found myself alive
...
in the palm of your hand
as long as we are flyin'
this world ain't got no end


Summer please come back


Idag har det regnat en massa, drygt, det är juli så man skulle ju vilja ha sol och värme, saknar kalifornien där det faktiskt är sol och värme.
För övrigt hade vi städning i morse klockan 8, det var ju inte roligt. Då gick jag och syster till mormor med Mimmi, kääkade frukost och tittade tv tills det var fritt fram att komma hem. Då fortsatte man med att dega i soffan framför tvn och stirra på regnet.

Igår spenderade jag hela dagen i norrviken med Cissi och Frida. Vi badade x antal gångar, tittade på x antal avsnitt av the big bang theory, gick x antal gånger till ica och sen blev det även en pizza på kvällskvisten. En härlig sommardag/ natt helt enkelt :)


Newport beach med Milly och Tatiana


Dag 2, En Person Jag Vill Träffa Just Nu

Skulle ju vara väldigt trevligt att få träffa alla mina underbara vänner i kalifornien. Men jag väljer nog ändå min farmor, för sa aldrig hej då till henne på riktigt. Skulle även väldigt järna vilja veta hur hon lagade makaroner och köttbullar. Galet att det aldrig blir så gott när man gör det själv som när hon gjorde det.

Dag 1, En Bild På Mig + 10 Fakta Om Mig


Bilden är från Homecoming dansen i oktober förra året

Född 14 augusti 1992
Har bott i USA i ett år
Har en lilla syster
Gillar country musik
Älskar vindruvor
Kan stå på händerna
Är grym på tresteg (för att aldrig haft tränare och tränat på det)
Älskar att läsa en bra bok när det regnar och åskar ute
Älskar att resa
Ishallen är mitt andra hem


25 days

Jag är ganska uttråkad för tillfället och har inget speciellt för mig, så det här kan ju underhålla mig lite i alla fall.

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – Min första kärlek.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid

It All Ends Tonight

En del av min uppväxt tar slut ikväll, en del av mitt liv. Det är märkligt hur mycket saker och ting betyder för en och som har tagit så stor plats i ens liv. Harry Potter har varit med mig hela min skolgång, från första klass när min lärare hade högläsning av första boken, tills jag blev sur för att mamma inte ville läsa högt för mig på kvällarna och behövde läsa själv. Tänk, man har alltid varit tvungen att sitta och vänta på att nästa bok skulle komma ut och på nästa film. En del av allt tog slut när man läst ut sista boken och visste att det var slutet att det inte skulle bli mer äventyr med dom, men då hade man ju i alla fall alla filmer att se fram emot. Och nu ikväll tar allting slut för mig, ska sätta mig och se den absolut sista HP filmen för rörsta gången men kommer ju ända att se den minst lika många gånger som dom andra filmerna. Men allt slutar ju faktiskt för min del nu ikväll.




Innan midnatts premiären av första filmen :)

Aja nu ska jag ta och klä på mig och sånt sen sticker jag iväg för att möta Linnea för en fika och hämta upp mitt nya ID-kort hos polisen. Sen ikväll blir det ju då äntligen Harry Potter, ni kan inte förstå hur taggad jag är!

Välkommen till min nya blogg!

Det här är då min nya blogg. Caroline är namnet och fyller 19 om drygt en månad. Många kan tycka att det är konstigt att jag bara har varit ute 2 gånger lagligt i hela mitt liv. Anledningen är då att jag har bott i USA i ett år och kom precis hem. Det här är då min blogg, mina tankar, mitt liv. Enjoy!

RSS 2.0