Awesome weekend!

Hade en sjukt bra helg i London med härliga tjejer! Vi shoppade, gick runt i staden, var förbi big ben, London eye, London bridge bara för att nämna några platser!

Har varit en bra semester men imorgon är det jobb som gäller igen.


OMG!!!

Helt sjukt att dagen jag längtat efter så länge nu äntligen är här!

 

Imorgon klockan 07.15 lyfter jag, Ellis, Elin och Sofie från Arlanda och vi har då 4 dagar framför oss i London. Kommer bli så jävla GRYMT!

 

Och med den här bilden säger jag god natt!

 


Good day!

Har haft en super bra dag idag! Började med en super smarrig frukost bestående av fil med müsli och en äggmacka med lite kaviar.

Runt 11 snåret tog jag mig in till stan med bästa Cissi! Vi gick bara runt lite här och var och tittade lite i affärer. Sen blev det lunch på coffe house by George och jag åt Cesar sallad för första gången på riktigt länge! Där blev vi sittandes ett bra tag och hade det riktigt trevligt!

Runt halv 4 började vi röra oss mot centralen för jag var tvungen att åka och jobba.


Lazy sunday!

Igår blev det pizza och drinkar hemma hos Cissi i Norrviken med Frida och Johanna. Sen lite senare på kvällen drog vi in till stan och käkade sen donken på nattbussen på vägen hem några timmar senare.

Idag har jag legat i sängen och tittat på Vampire diariers och nu sitter jag i soffan och tittar på Johan Falk!

Imorgon blir det träning innan jobbet och hoppas jag kan hämta mina saker i Norrviken också!


Let the weekend begin!

När mitt pass var över idag klockan 21.15 var även min 7 dagars vecka över! Inte det roligaste när man jobbar 7 dagar i rad men vad ska man göra? Jag har i alla fall haft en mysig kväll från det att jag kom hem och det här kommer att bli en bra helg. För det första är jag helt ledig och för det andra är Cissi hemma nu i en hel vecka! Ska bli super kul att träffa henne imorgon igen! :)
 
Nu hade jag tänkt stänga ner datorn och lägga mig och läsa lite innan jag somnar.

Mys morgon!

Jag har legat i sängen hela morgonen och tittat på vampire diaries och ätit frukost. Skulle egentligen ha varit ledig idag men det blir jobb i alla fall. 14-21, precis som igår. Tror jag ska sse om jag kan slänga ihop någon matlåda till ikväll så jag slipper den "älskade" macken maten ;)

Jag ska i alla fall göra en semla till mig som jag tänkte äta som efterrätt till lunch dagen till ära!

Friday I'm in love! ♥

Äntligen är det fredag, vilket även råkar vara min ända lediga dag på hela veckan! Jag har dammsugat hela huset och tagit en trevlig lång promenad med hunden ute i snön. Senare ikväll ska jag dra mig iväg till Rosersberg där det blir middag innan vi drar ut. Det ska bli kul för det var väldigt länge sen jag var ute! 
Ska ta och fixa lite lunch nu hade jag tänkt. Är lite små sugen på en klassisk PB&J så ska nog ta och göra en sån med något annat till också. Mums säger jag bara! :)
 

Mannen, myten, legenden

Jag pratar självfallet om Anders! Bara för att jag kommenterade igår att det var länge sen han var förbi macken kom han ju självfallet idag. Han stannade i hela 3 timmar, handlade upp alla sina pengar på triss och andra små saker och snackade en massa skit i vanlig ordning. 
 
För övrigt var det helt dött idag om man jämför med igår. Men det kan ju inte vara landskamp på friends arena varje dag, och det tackar vi gud för!
 
Här har vi Anders för några veckor sedan, det är ju skönt att han inte kommer varje dag!
 
Men nu ska jag ta och sätta på någon film och sen ta och sova! :)

Sometimes the heart sees what is invisible to the eye


Februari

Hade en härlig helg i Järvsö med Ellis och Malin! Vi kom fram sent i fredags kväll och åkte hem i söndags eftermiddag. Dagarna spenderade vi i backen, och jag åkte snowboard för första gången på 2 år. Gjorde en jätte snygg vurpa det första jag gjorde och hade ont resten av helgen! I lördags efter backen blev det bastu och afterski i stugan med hemma spa. Sen blev det middag och mys i soffan framför melodifestivalen!
 
 
 
 
Nu ska jag börja fundera på lunch innan jag ska dra mig mot jobbet!

!!!!!!!

Systemet är avklarat, väskan är packad och jag är redo för en helg i Järvsö med härliga tjejer!


RSS 2.0