Can't give up right now

Flyttade in hos Elin med Hanna en liten stund. Åkte dit igår på förmiddagen och kom hem för ungefär en timme sen. Vi har pluggat till tentan, snackat skit och ätit godis i mängder och en och annan kopp kaffe. Hoppas man lärt sig nåt under de här två dagarna iaf! 

Har i alla fall lagt undan böckerna för idag och ska ta nya tag imorgon. Får väl se vad kvällen idag har att erbjuda, eller det ver jag ju egentligen. Det blir matlåda till middag och sen en film i min ensamhet. Hoppas alla andra får en bättre lördagkväll än mig mig! 




Att man kan vara så trött...

Beror förmodligen på att man sov lite och dåligt under natten. Har i alla fall haft en trevlig eftermiddag med Charlotte :) vi började med att gå och rösta (tog ett tag att hitta rätt ingång i skolan), sen tog vi en liten promenad och avslutade med att köpa med oss pizza som vi åt ute i parken vid våra hus :)

Igår då, vårfesten stod på schemat och jag var extremt otaggad då det skulle bli dåligt väder och regna på kvällen, men som tur var slapp vi det i alla fall. Kvällen började då med hamburgare och fulvin i viagraparken följt av lekar och chill häng. Efter det rullade vi hem till Marcus och Adrian där det var mellanfest för att sedan rulla tillbaka till skolan och amfi där man spenderade resten av natten tills man kom hem nån gång jag vet inte när ;) och eftersom det inte finns några bilder måste det ju ha varit en väldigt rolig kväll ;P

Sunny day!

Efter dagens föreläsning var det dags för fotografering med alla blivande faddrar till bihangets n0lle-edition! Blir säkert jätte bra och n0llan får se en jätte fin bild på vårt härliga gäng! :) 

Vid 17 var det dags för fadderskifte i Ryd. Det blev lekar (mitt lag vann!), brännboll (mitt lag torska), grillning och lite gyckel av huvudfaddrarna. Var en trevlig kväll fri från plugg :)









Produktiv dag!

Känns som jag har hunnit med riktikt mycket idag så det känns skönt!
Började dagen med att bli väckt av morfar som ringde för att gratta mig på namnsdagen (ovanligt att mormor inte har ring, alltid hon som brukar ha koll på namsdagar). 
Var i skolan en snabbis på en övning, och sen satt jag med Elin en stund och körde lite teamwork på grupparbetet till seminariet på fredag. Har även hunnit läsa två rättsfall och en del i skadeståndsrätten samt ett litet träningspass. 
Nu har jag precis sorterat in alla rättsfall i en pärm så jag lätt vet var jag ska titta när jag troligen behöver hitta snabbt på tentan, hoppas in i helvete att man klarar den på första försöket så har man inget som ligger och trycker hela sommaren.
Nej nu hade jag tänkt ta det helt ledigt fram till föreläsningen imorgon vid 10!

UK 2014

Förfest i Ryd, Johnossi på scen och en hel kväll/natt utomhus. 







Ännu en långhelg!

I fredags kom kära Cissi på besök hit till linkan. På kvällen var det elinpiaden och togafest, vilket var väldigt kul! Vi skulle ha överraskat hennes bror (då jag och han har en gemensam vän) men han brände sig på benet och kunde inte komma ner. 

I lördags gjorde vi inte så mycket förutom att ligga i soffan, titta på film och så tog vi en prommis till priso och köpte taco middag. 

Igår blev det en tur på stan i duggregnet vilket avslutades med en fika innan vi traskade hemåt igen. 

Idag var jag i skolan på förmiddagen och sen degade vi lite mer i soffan innan vi gick ner till stationen och hon åkte hem igen. 

Plugget har med andra ord blivit lidande dessa dagar, men det är bara att ta nya tag imorgon!




Köa, köa, köa

Köar till elinpiaden på fredag. Flyttat runt i kårallen, ätit pizza, kollat serie, film och lite chill. Bara att hålla sig vaken tills kl. 07 då biljettsläppet börjar!









RSS 2.0