Och så var nolle-P slut

Igår avslutades årets upplaga av nolle-P med finsittning på NH. Hade trevligt sällskap vid bordet, men kunde haft lite bättre platser då ena högtalaren blockerade synen över halva scenen. 

Efter sittningen blev det mellanfest hos Limbo vilket var hur kul som helst och sen blev jag kvar på NH till stängning :)



 

16:01

Sitter och halvsover framför skärmen nu, ska försöka få lite plugg gjort nu hade jag tänkt men vi får se hur det går med det! Hade tänkt strunta i nolle aktiviteten ikväll iaf, är talangjakt och kommer förmodligen inte komma så många nollan så kan spendera lite tid med min saknade soffa istället ;)
 
Igår var det München Hoben som stod på schemat. Perfekt väder, härligt folk, dricka i mängder och lyckades få både en sejdel och ett märke i år. Kunde inte ha gått bättre än så ;P Har hur som varit sliten hela dagen idag, men blir ofta så när man börjar dricka tidigt på eftermiddagen ;)




Ibland undrar man...

... hur man tänker. Av någon anledning har jag bokat tvättstugan kl. 7 imorgon bitti. Hade tänkt sätta på ett avsnitt av grey's och sen gå och lägga mig, känner mig sjukt sliten!

Idag har jag varit i Johannelund ett tag och chillat med faddrarna. Var lekdag med PA nollan men var inte många nollor som dök upp, förstår ju varför med tanke på gårkvällen men vi hade det trevligt i alla fall :)

Igår var jag nere på stan på stadsfestivalen ett tag med Challe och Millan innan ddet var dags för förfest med pol.kand innan det bar av till kårallen och kravaletten vilket var hur kul som helst! :D Kvällen slutade som den brukar på donken, men kanske ett litet väl långt besök igår ;)

ALS ice bucket challenge

Med tanke på ALS ice bucket challange som går runt på facebook för tillfället (i alla fall i staterna) tänkte jag bara tipsa om en bok och även en film som baserades på boken. Jag både läste boken och såg filmen i USA under engelskan med Mr. Wear, som helt klart var min favorit lärare! :) 
 
Hur som helst heter boken/filmen Tusedays with Morrie och handlar om en sportjournalist som börjar umgås med sin gamla proffesor från universitetet. Morrie (proffesorn) är då sjuk med ALS och som väntat blir han bara sämre och sämre. Varje tisdag ses de och pratar om allt det goda i livet. Viktigt är också att det tar hela 16 år innan författaren besöker sin gamla professor igen som han lovade vid examen.




Tjo hej!

Efter det att nolle-P drog igång för en vecka sen har det varit fullt ös sen dess. Har verkligen varit hur kul som helst och det lär inte bli sämre tiden som är kvar heller! 

Inte nog med det, så har plugget dragit igång även för min del och har avklarat hela 2 föreläsningar på åk 2! 

Igår var jag helt ledig vilket var jätte skönt, har även varit ledig nu ikväll och känns inte jätte konstigt när man blev smått uttråkad av att sitta hemma själv när man sprungit runt och varit helt upptagen den senaste tiden :P kan i alla fall trösta mig med att det blir rolig nolle aktivitet imorgon kväll igen! :D




RSS 2.0