Friyay!

Idag har jag varit riktigt seg, är inte jätte taggad på body balance om en timme men då jag inte har avbokat passet måste jag ta mig dit :P Har åtminstone överlevt ett seminarium och lite plugg idag så det är alltid något :)
 
Igår hade vi julbord med liu store och det var riktigt kul! Vi åt god mat, spelade julklappspel och beerpong. Var i lag med Hannes, men han dissade mig så fick köra solo istället :( Nej, men överlag var det en väldigt bra kväll med lite trevligt folk :)





Brace yourself!

Insåg precis att det återigen var alldeles för länge jag skrev några rader här på bloggen. Har ju nästan gått en månad vilket inte är okej!
 
Idag har det i alla fall varit plugg på schemat hela dagen lång, har suttit och förberett seminarier efter morgonens föreläsning. På eftermiddagen tog jag hur som en vända upp till Tornby med Stina, var tvungen att köpa en julklapp till julbordet med LiU store på torsdag. Tacka gud för att TGR finns när man behöver hitta roliga julklappar för en liten peng :)
 
Nu ikväll har jag tittat på Hunger games för att vara redo inför nya filmen som ska ses i helgen, bra att ha koll på vad som faktiskt hände i senaste filmen ;) Har även lagt in lite jullåtar i spellistan till på torsdag så nu känns det verkligen som att det är jul snart nu när jag lyssnat på julmusik den senaste timmen :)
 
 

Busy week

Vilken jävla vecka det har varit, har inte vart hemma många timmar och det har varit fullt ös hela tiden. 
 
I måndags kickstartade vi veckan med föreläsning 8-12, en välbehövlig lunchpaus innan hemtentan kom kl. 13. Så vi satt hemma hos Hanna med den till ca 19.30 innan vi kände oss färdiga för dagen. 
 
I tisdags blev det hemtenta jobb hela dagen, vi var i skolan i totalt 12 timmar (8-20), eller okej, jag råkade stänga av larmet och kom först kl. 8.30. Var så skönt när vi äntligen hade fått ihop svar som vi var nöjda med och man fick åka hem och bara dö lite!

 
Igår hade jag en riktigt rolig dag med Pau. Vi var i Norrköping med massa produkter från vårat sortiment, totalt sålde vi kläder och diverse "tillbehör" för 23 000, helt galet! Var hur kul som helst att det var så uppskattat av studenterna. Blev självklart en lång dag som började runt 8 när vi kom till skolan, sen avslutade vi med ett välbehövligt stopp på donken runt 17 innan vi cyklade hem. Lång men rolig dag med alldeles för lite mat, men är tur att man inte märker av hungern när man har haft fullt upp hela dagen :P

 
Idag var man snudd på i skolan 12 timmar igen (var egentligen "bara" 11), då vi hade vårat månadsmöte kl. 17. Jag och Pau förberedde oss med varsin bira (läs cider) på torsdagskröken innan det blev kaffe och bulle på mötet. Nu ligger jag i sängen och vill inget annat än att sova, men måste verkligen se till att packa då jag måste till tåget så fort jag kommer hem från skolan imorgon. Blir en liten tripp hem till familjen nu i helgen, blir nog najs. Nej, nu ska jag sätta igång så jag kan njuta av en lång natts sömn och en välbehövlig sovmorgon. 

1/11-15

Helt stört att det redan är november, tiden går så himla fort nu för tiden! Väder mässigt känns det inte heller som november, imorse var jag liksom ute på en joggingrunda och det var 10 grader ute... 
 
Annars då, har varit en väldigt lugn helg för ovanlighetens skull, men måste väl erkänns att jag blivit lite fest sugen så får se om det blir något i helgen eller inte :P Har även spenderat alldeles för mycket pengar på stan idag och sen har jag även promenerat runt i alla källare i föreningen. 
 
Nu måste jag se till att ladda batterierna för att orka med denna vecka som jag tror kommer bli riktigt kämpig!
 
 

RSS 2.0