Today, tomorrow






Tha weekend

Den här helgen har bara sprungit förbi! Har spenderat mycket tid i skolan med Olivia, Felicia och My. Vi renoverade butiken och har fått all målning klar, var både magnetfärg, tavelfärg och vanlig vit som målades, men kul hade vi! Nu är det bara att vänta på att puffarna och krokarna ska levereras så är allting färdigt :) Har även blivit mycket ätande under denna helg, speciellt i fredags då vi hade hur mycket snacks som helst i form av vindruvor, jordgubbar, choklad och kanellängd, mumma säger jag bara!
 
Igår blev det även lite drinkar på kvällskvisten och en sväng förbi Flamman med Amanda. Var en trevlig kväll, men var lagomt kul att ta sig upp imorse för att ta sig till skolan och fixa det sista i butiken. Men det gick smidigt, och vi lyckades tajma in hagelstormen när vi skulle hem.... haha slutet av april och det haglade som in i helvete, vad händer med vädret liksom xD
 

Referensram, check!

Refernsramen är nu inlämnad och färdig för tillfället, nu väntar feedback på tisdag och tills dess ska jag spåna lite på vad som borde finnas med i analysen. Går dock otroligt dåligt idag då jag är väldigt ofokuserad och gör i princip allt och ingenting istället för att fokusera på uppsatsen. Ibland hatar jag verkligen mig själv!
 

Goldfever och sunny sunday

Gårdagen bjöd på goldfever med 70-tals tema på kårallen och BYZ på scen, det var en rolig kväll som fick ett oväntat avslut. Kvällen började i alla fall med att jag och Challe moffade i oss varsin pizza innan vi begav oss hem till Stina där det var massa folk. Debbi hade sin kompis Eleonor på besök så det var kul att träffa henne igen :) Var en kul förfest, var kul på kårallen, fick äntligen fyllekäka den här helgen, och sen hamnar jag på "efterfest" hos min granne med hans polare. Vi satt hemma hos honom och snackade samtidigt som vi drack oboy och käkade räkchips. Väldigt ootippat men det var kul och jag knallade hem till mig runt 5 snåret. 
 
Idag har jag haft huvudvärk större delen av dagen, men kände verkligen att jag behövde ta mig ut en sväng. Det blev en långpromenad längs stångån i det härliga vårvädret, gick där med musik i öronen och bara njöt en stund :)








Mexican easter!

Var på mexican easter igår med folket från Liu Store. Var påskbord med en mexikansk touch och sen femkamp och priset var att slå sönder piñatan. Var en rolig kväll som alltid med det gänget och igår var även nya projektgruppen med. Det blev svensk påskmat i form av snittar till förrätt, varmrätten var enchiladas och så avslutades det hela med glass buffé, och så fanns det självklart en massa tequila! Var ganska kul att titta igenom alla mystorys på snapchat idag när man vaknade xD
 







Pluggisen

Onsdag idag och tenta imorgon. Har nog aldrig pluggat så dåligt till en tenta som denna, men imorgon ska jag göra mitt absolut bästa och hoppas att det är sista tentan jag skriver på kandidatprogrammet!
 
Nu blir det lite modern family och sen en sväng till gymmet med Hanna! :D


Söndag

Sitter i soffan och har en liten paus från plugget, känns inte som en bra pluggdag idag vilket är väldigt synd då det inte blev mycket igår heller. Men är bara att kämpa på och se till att jag klarar den jävla tentan på torsdag!
 
Igår hade jag en väldigt bra start på dagen, åt vårbrunch på Babettes med Hanna och Elin. Det var oerhört gott och vi rullade därifrån med matkoma deluxe. Var en väldigt sen födelsedagspresent till Hanna (som fyller år i oktober), men när de i stort sett åker ifrån stan varje helg har vi inte fått till det innan igår. 

 
Igår kväll tittade jag även på paråkarnas final, och måste bara säga vilket kanonåk vi fick se av Meagan Duhamel och Eric Radford som tog hem guldet. Var verkligen helt underbart att se och de lyckades oerhört bra med alla sina moment, sånt är verkligen så kul att se! Även favoriten Javier Fernandez vann tidigare i veckan efter en mycket fin friåkning :)
 
Nej, nu blir det att återgå till plugget ett tag till!

RSS 2.0