Weekend!

Damsittning igår vilket var ytterst roligt, det bjöds på mat och underhållning i form av nakna killar. Mellanfest hos challe och så fortsatte kvällen på NH. 

På eftermiddagen idag har jag legat ute i solen och njutit av det fina vädret!








Kravall kö!

Var i skolan 8-12 idag, hem och äta lunch och sen försöka plugga till tentan vilket inte gick så bra, cassi kan intyga det då hon blev spamad på snapchat ;) När man gett upp plugget blev det att åka till skolan för att köa till kravall. Sååå skönt att det inte var natt kö och att de släppte biljetterna kl. 22! :) Nu blir det att sova!







Onsdag

Plugg, lunch med söta Elin, seminarie och lite mer plugg. Det var min dag det. Och snart blir det Grey's! 




Påsk 2014

Långhelg i Stockholm, har dock inte tagit mig in till den stora staden men har haft det trevligt här ute på landet i det fina vädret. 

Har faktiskt hunnit med en hel del. I torsdags fikade jag med Elin P och Linnea i Sollentuna C. I fredags åkte jag hem till Elin O och åt lunch och fikade, på kvällen blev det middag hos Ann och Paul och så fick jag inglyttningspresent. I lördags var det påskmiddag här hemma med släkten. Igår åkte jag och Elin O till Täby C på eftermiddagen, kollade affärer och åt middag på vapiano. Idag har morfar och Monica varit här på middag. 

Har förövrigt detta hunnit med lite plugg, men inte så mycket som jag borde hunnit med.  Imorgon bär det av hem till linkan igen!







Hem ljuva hem

Åkte hem till Stockholm efter dagens föreläsningar. Självklart upptäckte man att tåget var försenat så fort man kom ner till stationen, bra början på helgen liksom. Kom hem lagomt tills att greys började i alla fall och åt pappas improviserade tacopaj  till middag, mycket gott! Har även hunnit mysa lite med vovven :)




Bryssel

Har för första gången i mitt liv åkt buss riktigt länge. 19 timmar med härliga affjur ner till Bryssel. Väl där gjorde vi studiebesök på kommissionen, Europa parlamentet och NATO. Utöver det var det tid för att upptäcka staden med chill i solen och festande på kvällen. 














What to do on a Sunday?

Klart man sitter och läser hur många rättsfall som helst inför alla seminarium! Kunde väl haft roligare än så...




Dömd!

Festligheter stod på kvällens schema. Kravall på kårallen. Var kul. Nu säger jag godnatt. 




Back in Sverige och Linkan!

Drog till London en snabbis, hade fint väder med 15-20 grader och inget regn :) fick gratis mat då jag åkte med mamma och pappa och bodde gratis hemma hos syster och hennes kompisar. Bokade biljett till fel flygplats så fick åka tunnelbanan in till London själv. Var skönt att komma bort men är skönt att vara hemma igen!











RSS 2.0