LYCKA!

Känslan när man kommer hem 21.40 från jobbet och får veta att man får skjuts till jobbet dagen efter så man slipper ta bussen 05.10 är underbar! :)

Var även snäll och skjutsade hem Oscar från jobbet idag, trevligt med sällskap i bilen också. Nej, men nu är det dags att sova så man är någorlunda pigg på jobbet imorgon!  

Ishalls kul

Har haft 2 bra dagar och nu ligger jag här i soffan med min kurslitteratur igen *suck*. 

I onsdags blev det en sväng till ishallen och skriller med cassi, var jättekul och vi var helt ensamma i början. Den lyckan alltså! :) sen på kvällen blev det en liten julfika hemma hos Louvisa, trevligt trevligt. 

Igår var jag på mammas jobb innan jag tog mig in till stan och köpte julklappar med Elin, sen mötte vi upp Ellis och det blev tapas till middag. Mums säger jag bara!








En helt ny nivå på kladdig kladdkaka




Monday

Idag "glömde" jag plånboken hemma, hade den egentligen med mig men mamma fick betala min klippning, väldigt bra planerat då hon tydligen hade bokat tiden efter mig :)

Fick till och med håret lockat vilket jag inte haft på år och dar! 




Trååk

Tråkigaste lördagen på länge, städade lägenheten, packade och nu är jag på tåget på väg hem till Stockholm! :D en halvtimme kvar på denna sega resa, och sen är det bara pendeln till väsby kvar. 

Igår hade jag mina sista seminarier i skolan och sen på kvällen var jag och Hanna hemma hos Elin och åt middag och hade glöggmys och så tittade vi på elf samtidigt. Började snöa efter ett tag och vi lyckades få skjuts hem, så slapp cykla :)

I torsdags var spontanarnas dag, fick oväntat besök av Ulf, passade då på att skicka med lite saker hem till Sthlm så jag slapp ta det nu på tåget. Win på den! Sen blev det även ett spontant bio besök, blev hobbit och den var sjukt bra! :D





En sådan där dålig dag

Har precis haft en skype intervju med staterna. Känns som att jag gjorde så otroligt dåligt ifrån mig såhär i efterhand, vilket jag enkelt hade kunnat göra något åt om jag hade tänkt till lite innan jag svarade på en specifik fråga... ibland är man verkligen klantig!
 
Önskar man hade förberett sig bättre innan, men hade ju verkligen ingen aning om hur då det inte fanns en enda liten ledtråd om vilken typ av frågor som skulle dyka upp. Jag vill ju verkligen åka så det är väl bara att hoppas att någon annan klantar till sig ännu mer än vad jag precis gjorde. Känns inte bättre av att det är 30-40 pers som har sökt och att det bara finns 8 platser. Ni anar inte hur mycket jag vill spola tillbaka tiden och göra om hela intervjun! Är väl bara att inse att jag förmodligen inte kommer att få åka.
 
Dagens plus är väl att man fick VG på arbetsrättstentan.
 
 
 

En bra måndag.

Dagen började i och för sig inte så bra med en helt värdelös föreläsning 8-10, hoppas verkligen morgondagens är bättre! Efter det blev det lite plugg i skolan, innan jag hade en övning 12-13 som var ganska bra ändå. 
 
Efter övningen mötte jag upp Elin och vi åkte hem till mig och jag åt lunch. Blev sen lite plugg hemma hos mig innan vi drog ner till stan en snabbis. 
 
Nu har jag precis kommit hem från ett studiebesök på tingsrätten. Väldigt intressant måste jag säga, vi fick en liten rundvandring då vi gick in i en av tingssalarna och sen var vi även inne i häktes rummet där alla omhändertagna sitter och väntar i sina celler på förhandlingarna. Cellerna var allt annat än trevliga, en träbank + stol samt ett litet bord. Själv skulle jag nog få klostrofobi om jag satt inlåst i ett av de rummen.
 
Nej, nu är det dags för "middag", blir en äggmacka och så en med något annat pålägg :P

En äkta bakis söndag

Riktigt kul kväll igår, och idag mår man som man förtjänar xD 

Ligger i soffan, tittar på film och äter godis, helt ok en söndag som denna. 




Friday I'm in love!

Fredag kväll och jag sitter hemma själv i min soffa. Har precis ätit rester till middag och funderar på att sitta och slö kolla på idol finalen nu kl. 20. 
 
Gick på body balance tidigare idag, var verkligen jätte skönt men känner mig verkligen seg nu! :') Men har lite dååligt samvete för att jag verkligen inte pluggat för 5 öre idag efter föreläsningen. Får bli att läsa lite rättsfall imorgon istället, tråkigt men har väl inte så mycket val. 
 
Nej, nu ska jag ta en lugn och skön kväll (kommer förmodligen somna i soffan) och tagga inför en roligare kväll imorgon! :D 

Kvällens drog!

December!!!

Måndag, och idag kickstartade nya kursen, ägande- och nyttjanderätt i fastegendom. Kommer bli allt annat än en lugn 2 veckors period fram till jullovet. På 8 skoldagar ska vi hinna med 7 föreläsningar, 2 övningar och 4 seminarier. Skönt att vara ledig på torsdag så man hinner läsa lite i kurslitteraturen också!
 
Igår var en riktigt chilldag, spenderade hela dagen med Challe och Jossan, men om vi hade fått bestämma hade det gärna fått vara 10 grader varmare. Varför då kanske ni undrar? Jo, vi satt ute hela dagen närmare bestämt från 11-22 och köade till lusseballen som är på lördag. Det är tur att vi har fina vänner som kom och levererade både varm choklad, te, mackor och lussebullar :) Jag hade turen att bli avbytt kl. 22 så jag fick åka hem och sova medans de andra fick sitta uppe tills kl. 7 imorse då det var biljettsläpp. 








RSS 2.0