LOOOOONG DAY!

Imorse ringde klockan 06.00. Det var länge sen jag ställde väckarklockan så tidigt! Masade mig upp ur sängen halv 7 och var tvungen att sressa för att hinna med bussen 7.08. Jobbade sen hela dagen från 8-16.30, sen var det bara att åka till ishallen och skrika (och vara irriterad) på småbarn.
Nu ligger jag i sängen och ska kolla på body of proof som jag missade igår. För man kan ju inte inte tittaa på del 2 av ett dubbel avsnitt!
God natt världen :)

Städdag nummer ett!

Har ätit frukost, duschat och allt sånt som görs på morgonen. Musiken är nu på högsta volym och jag ska spendera hela dagen med att städa och göra fint i mitt rum!

Måndag.

Kom hem för en lliten stund sedan. Följde med Ellinor till stinsen en snabbis, köpte även ett nytt träningslinne. Det var på tiden kan jag lova! Får se om jag orkar ta mig ner till gymmet ikväll eller inte. Vi gick runt och kollade lite och åt lunch innan vi tog bilen hem igen. Nu sitter jag här och har tänkt kolla på vampire diaries som jag inte sett på år och där. Lär väl hinna med ett avsnitt innan det är dags att knalla ut med hunden igen.

To lay in bed wrapped around a blanket reading a good book on a Sunday afternoon :)


AND SHE'S BACK!

Har haft en liten blogg paus ett par månader nu men tycker det är dags att komma igång med bloggandeet igen! Kan knappast säga att jag lever ett händelserikt liv för tillfället, då det känns som att jag knappt gör något. Alla fasta anställda på macken är även tillbaka nu efter 1 år med vissa borta till och från vilket betyder att jag som är nyast inte får så många pass vilket är lite tråkigt. 
 
Hur som helst ville jag nu ikväll/ natt bara titta in och säga hej. Hade tänkt gå och lägga mig nu, för har en fullspäckad dag imorgon och man vill ju inte missa sin skönhetssömn med att sitta och dega framför datorn! 
 
God natt allesammans! :)
 

RSS 2.0