Weekend with cecil

Har haft bästa Cissi på besök här i helgen, har varit ytterst trevligt med beslk hemifrån. I fredags blev det en spontan utgång på Harrys med några av mina vänner, kvällen började med en snabb middag hemma hos mig innan vi begav oss hem till Stina där det vankades förfest med beerpong. Det var en kul kväll, men tyvärr var det lite för mycket drama som utspelade sig under kvällen. Försöker se det positivt att jag bara var inblandad i ett av dem... Men hur som helst så var det en bra kväll. 
 
Annars har vi mest tagit det lugnt, vi har tagit lite kortare promenader och så har vi tagit tag i att börja planera sommaren. Har kollat på flyg och hyrbil samt bestämt datum, tanken är att boka allt nu i veckan som kommer och sen börja kika på hotell i storstäderna. Känns som att det kommer bli en bra resa och jag är taggad till tusen. 
 
Men nu måste jag hoppa i säng, blir en tidig morgon då vi har styrelsemöte i föreningen och sen blir det plugg hemma hos Hanna med gruppen. 
 
 



UL

Biblioteksövning stod på dagens schema, var helt okej och hoppas att man kommer ihåg det mesta inför uppsatsen nu. Sen blev det ett eftermiddagspass i butiken och sista halvtimmen flög förbi då jag lyckades få lite sällskap :)
 
Igår kom "resultaten" från ansökningarna om utlandsstudier. Jag blev nominerad till university of Limerick på Irland, så det kommer förmodligen bli en termin där nästa vår. Jag är fortfarande lite velig, men kommer säker åka i slutändan såvida jag lyckas ta ut kandidatexamen senast 1a november :P 
 
Är ändå lite taggad på att åka utomlands och stanna där en längre tid som jag gjorde för 5 år sedan. Har även varit på Irland så ska bli kul att se mer utav landet än vad jag gjorde förra gången. Men lite besviken är jag över att jag inte fick mitt första handsval vilket var Australien. Men det fanns ju bara en plats dit för alla på filfak så är inte särskilt förvånad ändå då Australien verkligen känns som ett dröm resemål!
 
 
 

Innan möte


Detta kallar jag bra uppladdning inför mötet vi hade idag. Ibland är torsdags kröken riktigt bra. 

Bra onsdag!

Kickstartade denna onsdag med PM-1 möte, var alltså kandidaten som stod på schemat. Vi fick lite tips och råd angående uppsatsen, så vi ska nig klara av att skriva ihop något. Måste verkligen bara lära mig att lyssna på Kellgren, då han inte säger rakt ut vad han menar. Kan bli lite väl filosofiskt för min smak ibland :P

På eftermiddagen blev det ett sjukt bra pass på gymmet. Körde pumpen och hade verkligen mer energi och bättre motivation än vad jag brukar, så det var riktigt kul! :D



Hit by love!

Har varit en bra helg måste jag säga. I fredags tog jag det bara lugnt och tog igen några timmars sömn jag missat under veckan. 
 
Igår var det dags för den efterlängtade dodgeballturneringen. Det var jättekul, och vi missade precis slutspelet. De två bästa från varje grupp gick vidare och vi slutade på en tredje plats. På kvällen vankades det kravall på kårallen, var kravalentine och lärarbandet lirade i matsalen, inte för att jah var där och såg dem :P Var en grym förfest hemma hos Hannes och minst lika kul på kravallen, helt klart en lyckad kväll. Oklara saker från kvällen är att Jag, Jens och Vera tatuerade Sverige flaggor i ansiktet och gick runt och älskade Sverige i allmänhet hela kvällen. Samt att jag och Jens hade hopp/snurr tävling på vägen till kårallen, kan tänka mig att det måste ha sett riktigt kul ut xD
 
Idag var jag i skolan en sväng, var där och hängde upp lite affisher med valberedningen. Irrade runt i B-huset med Hannes, och sen halv däckade vi i en soffa vilket var lite för skönt för vårat eget bästa...








Kellgren

Idag har vi fått våra handledare till kandidatuppsatsen, lite besviken över att vi fick Kellgren och inte Mia som handledare. Både jag och Linnea var ganska säkra på att vi skulle få henne, men så blev det inte. Det konstiga är ju att inga av de som Mia ska handleda skriver om skatterätt och det är ju det ämnet som är hennes specialitet. Aja, är inte så mycket att göra åt detta (om man nu inte är Linnea och mailar Mia på en gång xD). 
 
Ikväll ska jag i alla fall göra absolut ingenting, hade tänkt ta igen några timmars sömn som jag har missat under veckan och ladda upp inför morgondagens dodgeballturnering! Ska bli väldigt kul, även om mitt lag har sämst utklädnad och förmodligen inte kommer vinna något pris :P
 
Tanken är att vi ska se ut så här på ett ungefär, älskar Paus paintskills :)
 

Halva vägen kvar!

För snart 2 veckor sedan hade vi halvtidssittning på flamman för att fira att vi kommit halvvägs på utbildningen. 2.5 år avklarat och 2.5 år kvar, tiden har gått enormt snabbt och resterande tid lär gå minst lika snabbt. Temat för kvällen var en helt ny värld, dvs. vad man skulle göra om affjur inte fanns. Folk kom utklädda som skurkar, läkare, prinsar/prinsessor, hembiträde och pol kandare bara för att nämna några. Jag, Stina och Danni körde på starwars tema och tanken var att vi skulle ut i rymden och slåss :P
 



Igår kom även det glada beskedet att jag klarade skatterättstentan, så nu har jag även officiellt hälften av poöngen som krävs för en masterexamen! Är extremt missnöjd med resultatet, men ett godkänt är alltid skönt och jag är trots besvikelsen glad över att jag slipper omtentan. 
 
Men nu är det bara att börja se framåt och ta tag i dena termin som både bjuder på företagsanalys och uppsatsskrivande!

0702162142

Återigen ska jag väcka liv i denna så kallade blogg... Kan i alla fall påstå att jag en så länge haft ett liv sedan vi lämnade skatterätten bakom oss. Men är ändå rikitgt mycket i skolan nu så det är bara att kämpa på och göra sitt bästa, mer än så kan man inte göra. 
 
Idag skulle jag egentligen ha spelat spökboll som uppladdning inför nästa veckas turnering. Men då det bara var jag, Olivia och Hannes som kunde i slutändan pga att övriga folket var små sjuka/bakis ställde vi in. Gick istället ut på en promenad för att komma ut lite, men väl hemma började jag känns mig lite hängig själv. Vet inte om det är någon slags karma men tänkte försöka sova tidigt ikväll så jag förhoppningsvis vaknar upp och mår bättre imorgon.
 
Igår hade jag i alla fall en lugn och skön lördag vilket var precis vad jag behövde. Spenderade kvällen hemma hos Hanna med hennes roomies Frida och Emma. Vi snackade skit och försökte se på en film, men då vi inte direkt såg filmen kan jag inte ge den något betyg :P får väl ge den ett försök någon annan kväll ;)
 
 

RSS 2.0