Nu kör vi!

Ett halvt sportlov, ett påsklov, random lediga dagar, 11 skolveckor med halv dagar, sen kör vi.
12 JUNI SMÄLLER DET!

:)

Idag är det måndag och jag är glad, hade mitt sista prov innan lovet imorse så det är skönt att ha det över! Har dock två redovisningar och en kompleteringsuppgift kvar, men det ska nog gå bra. Imorgon blir det ishallen och gymmet efter skolan, deadline på INEK uppsatsen på onsdag vid midnatt ooch vi kan ju hoppas att man hinner till ishallen en sväng innan det. På torsdag blir det ishallen igen och så får vi se om man orkar träna efter det också.
Jag är taggad på lov, sen är det bara 11 skolveckor kvar med halvdagar innan studenten!

F*ing torsdag!

Började inte förrän efter lunch idag vilket alltid är skönt. Vi hade dock städning här hemma på morgonen så jag flydde hemifrån. Drog först till gymmet och körde lite där innan jag knallade upp till mamma på jobbet där jag gjorde lite läxor och sen käkade vi lunch tillsammans innan jag drog till skolan. Hade naturkunskap där vi kollade på blod i microskåp, fördrev sen min håltimme i en datasal och fick lite nödvändigheter gjort bara för att få veta att sista lektionen var inställd, säger bara FML! Fick i alla fall sällskap på bussen från rotebro vilket gjorde att det gick mycket fortare. Tog promenad hem med Mimmi, käkade macka med avokado (bästa) innan jag drog ner till ishallen som vanligt. Undrar om någon lektion blir inställd imorn också.

Helt jävla underbart!

Har haft så sjukt mycket saker på gång i skolan den senaste veckan så har inte haft tid att blogga. Hade prov i internationell ekonomi i fredags och lyckades på något sätt få ett VG, ska i alla fall göra kompleteringsuppgiften så att jag kan få ett MVG i kursen. Igår hade jag kurs prov i matte c så satt och krigade med det i aulan i knappt 4 timmar, väntade på en lektion som blev inställd så då blev det bara att vänta på att min projekt grupp skulle sluta så att vi kunde fixa färdigt vårat projekt då vi hade redovisning idag. Gick väl helt okej men hade kunnat gå så mycket bättre. Ska försöka ta en chill kväll nu och vila lite från allt plugg.
Helgen som var har varit bra förutom allt matte plugg. I fredags körde jag på chill kväll här hemma, och i lördags drog jag med mig Cissi ut till Vaxholm då Madde fyllde år. Tog nästan två timmar att komma dit för min del men det var det helt klart värt! Först käkade vi middag och hade det allmänt trevligt innan vi drog in till stan och hade en trevlig kväll/ natt.
Nu ska jag faktiskt göra lite juridik innan glee börjar men efter det blir det inge mer plugg idag :)
Haha älska smygbilder

2/7/12

Började dagen med att sitta på stationen i en kvart för att vänta på det försenade tåget innan jag kom iväg till skolan för att skriva engelska nationella. Eller skriva är väl fel ord då vi hade läsförståelsen idag. Efter sista lektionen blev det att jobba lite med vårat projekt sen var det bara att åka till ishallen. Eftersom det är depp tisdag idag så gick jag in på ica och köpte choklad på vägen dit. Cassi kom inte så jag och Mim blev själva med alla ungar, inte det roligaste. Och imorgon är min första lektion inställd, hej sovmorgon! :)

Miss my girlies!


The Firm!

Förra fredagen så började vi kolla på filmen firman på affärsjuridiken, faktisk en bra film ska jag säga. Eller så långt som vi kommit än så länge. Tittade även lite i fredags när det var betygsnack så kan väl hoppas på att vi får se färdigt nu i veckan som kommer.
Jag och pappa har även börjat kolla på serien som började förra veckan, verkar bra än så länge. Svårt att säga om filmen eller serien är bäst, går inte riktigt att jämföra om ni förstår vad jag menar.
Nu ska jag ta och titta på ett avsnitt av 90210 innan jag däckar i sängen och taggar innför en ny skolvecka imorgon!

 

I WANNA GO FAR FAR AWAY AND NEVER LOOK BACK

Jag längtar bort från mitt liv, jag vill bara dra härifrån och träffa nya människor i ett par månader. Skulle vilja dra till Nya Zeeland eller någon liten ödslig ö mitt i havet och bara njuta av tillvaron av att inte göra nånting hela dagarna. Tänk bara att driva runt på stranden hela dagarna och verkligen uppleva världen och veta att det inte finns någonting man måste göra eller prata med en viss person. Att bara vara bortkopplad från allt vad som heter verklighet och bara va...

         


Nu tillbaka till verkligheten och instuderingsfrågor i internationell ekonomi...


Saturday oh how!

I torsdags hängde jag och Cassi kvar i ishallen drygt en timme för att vänta på jennys mamma som skulle komma med våra pengar. Vi satt uppe på läktaren och kollade på när hockeyn hade träning, sen kom Melissa och dom på och de är lite roligare att titta på. Käkade även lite chokladbollar, dansade ute på vägen i snön och en massa snack med Cassi innan jag blev upphämtad och drog hem :)
Igår krigade jag mig hem från skolan med älskade Sl, kom i tid till tåget som var inställt och nästa blev 10 minuter sent så där stod jag på stationen och fryste häcken av mig. Väl hemma fixade jag varm choklad och sen tittade jag och Cassandra på killers innan pappa kom hem och vi beställde pizza till middag. Sen krigade jag mig hem till Linnea då hon och Frida inte ville komma hem till mig, satt och väntade på tåget som blev en kvart försenad innan jag kom iväg. Sen hade vi en väldigt trevlig chill kväll med en massa prat och skratt, det behövdes verkligen!
Idag följde jag först med syster in till stan där hon köpte nya skriller medans jag snurrade runt på en snurrplatta. Sen blev det en liten fika innan vi drog oss hemmåt igen då jag hoppade in i duschen, jag har även fått lite plugg gjort också. senare ikväll ska vi ta och titta på jag saknar dig.

 
Favorit tvillingarna Alex och Blake :)

RSS 2.0