How fun to see you

Att kvällar kan bli så himla olika när man från början hade tänkt att de skulle bli exakt lika dana. I fredags var jag grymt taggad på en mysig filmkväll med lite gott till och bara ta det lugnt då jag fortfarande könde mig lite halvsliten från München Hoben i onsdags (som förövrigt blev en grym eftermiddag/kväll). Blev ingen filmkväll utan slutade med häng hemma hos en kompis till Stina och en massa folk från Vetlanda. Var en oerhört trevlig kväll och jag är väldans glad att jag skippade utgång och givk hem och sov när de andra drog vidare ut på stan :P
 
Igår fick jag min efterlängtade filmkväll, men den blev inte riktigt som jag tänkt mig. Sätter på en halvdålig film som jag tillslut stänger av och däcker i soffan vid 21.30. Fick i alla fall några välbövliga timmars sömn. Idag väntar en runda på stan med Elin, det ska bli trevligt det!
 
 

Tisdagkväll







Kräft premiär

Länge sen jag skrev nu, brukar bli lite pauser då och då...
 
Igår var det hur som full rulle hela dagen. Började med att skriva tenta i linkan, sen blev det ett snabbt stopp på Dannis jobb innan jag åkte till Max och köpte lunch. Sen var det bara att sätta sig i bilen och köra upp till Stockholm. Var nämligen kräftskiva som stod på kvällens schema, var bra väder, trevligt folk och en väldigt najs kväll må jag säga. Hade även turen att få skjuts hem vilket jag alltid tackar och tar emot :)

 
Idag har jag och syster varit i rosers och badat vid slottet. Var en väldigt trevlig sommardag.

RSS 2.0