Nyår today!

Igår var jag en sväng hem till mormor och fick fotvård samt spenderade lite tid där, sen bar det av till sollentuna centrum för fika med brudarna. På tåget blev jag även inspärrad av en tant med sin rullator, ibland funderar man över hur folk tänker.
Väl hemma blev det Vampire Diaries och lite film, najsigt värre. Just nu chiillar jag i min onepiece och ska snart ta en promenad med mimmi och mamma innan Elin kommer hit och vi ska fixa efterrätten till ikväll. Kommer bli sjukt roligt om jag känner mina tjejor rätt :)
Peace out 2011!

What ever happens tomorrow we had today

Ångesten har börjat krypa fram nu och det känns som att jag inte kommer kunna göra ett skit med mitt liv. Älska att man var slacker under två år, hoppas ni fattar att det sista var ironi på hög nivå.
Idag har jag i alla fall tränat och planerat efterrätten till nyår med lundin. Imorgon blir det in till staden och byta storlek på min älskade onepiece samt köpa lite andra saker som kan vara bra att ha. Nu ska jag kolla på film och käka upp mina lussebullar. Älska jullov.


Lycka Lycka Lycka!

Är så jävla glad just nu, hade sista provet igår och sista redovisningen idag (som jag satt med till 1 inatt) samt skrivit färdigt inlämningen som jag nyss skickade iväg. Så nu tar jag jullov och chillar två dagar i skolan innan det blir lov på riktigt :)
Lite senare idag ska jag hem till mina kusiner och käka tårta då både pappa och Linda fyller år idag.
Hejsvejs!

17/12

Skolan tar död på mig förtillfället med massa prov och lärare som är störda i huvudet. Men jag försöker att se det possitivt och längtar till lovet som börjar på torsdag med julfika med mentorsgruppen innan avslutningen o aulan.
Förra veckan var det NT-fest och det var riktigt kul! Lyckades även tappa bort min telefon någonstans på stockholms gator. På lördagen var det pepparkaksbak och ishallen som stod på schemat och i söndags pluggade jag hela dagen lång. i tisdags var det z-eftermiddag och i onsdags var det z-dag vilket välkomnades med öppna armar. Dock satt jag med böckerna och pluggade hela tiden, drog till abbes och köpte pizza till lunch vilket alltid är lika gott. Igår fyllde mor min år och då var massa folk här och firade. Idag var det avslutning nere i ishallen med uppvisning, presenter, fika samt åkte vi runt och tränade själva vilket var grymt kul men sjukt jobbigt. Senare ikväll ska jag dra mig in mot staden för att käka middag och kolla på bio. Imorgon blir jag bästa kompis med skolböckerna igen så det är bara att tagga.

WHY?

Just nu känner jag mig som värsta tönten. Sitter i det älskade klassrummet i teknik korridoren på en väldigt chill engelska lektion. Det är meningen att vi ska hålla på med ett projekt som ska redovisas innan jul (panik på det). Ska typ göra mitt om country music i USA. Känns ganska lätt då man måste ha med om hur det var förut, nu och framtiden i ett engelskt talande land. i alla fall så sitter jag här och lyssnar på Luke Kaufman på tuben, roligt då jag inte lyssnat på hans låtar sen i början av juni. Men kan liksom inte hjälpa mig att le hela tiden och sjunga med lite för mig själv vilket känns väldigt töntigt då man sitter på lektion i skolan. Om ett tag ska jag tagga matte då vi har prov på torsdag. Kommer plugga x antal timmar fram tills dess!


NT is over!

Ja NT veckan är över och showen var grym! Kan ju även säga att Rudbeck fuckade ur, speciellt på kvällsshowen dåra. Mellan dagsshowen och kvällsshowen drog jag till stinsen och käkade med några vänner, efter showen lite snack med lite folk innan Elin skulle ha rundvandring och se alla förändringar ;) Sen åkte vi hem till Cissi där vi chillade. Alltså dissade vi Paddy's efteråt igår, om det nu blev något där med tanke på att klacken blev utkickad.
Idag har i alla fall jag varit i ishallen en sväng på morgonen och sen åkte jag och syster till stan för att handla lite presenter till mamma och pappa. Finns inget värre än när man måste hitta presenter precis innan jul för att folk fyller år. Buddy the elf gick även på tv ikväll vilket måste vara en av de bästa jul filmerna som finns :)


RSS 2.0