Turkland

Turkiet vaar riktigt najs, kom hem inatt till Sveriges tråkiga väder. Hade det riktigt härligt på min och Ellis pensionärsresa, chillade vid stranden/poolen på dagarna (en dag åkte vi båt), åt middag nere i stan och chillade sen på ballen. Det var precis vad jag behövde, en riktig jävla semester för att ladda upp batterierna!











Midsommar

Hde en väldigt bra midsommarafton i år även fast vädret inte var på topp. Började med att åka hem till Ellis däe vi gjorde potatissalladen vi skulle ha med till knytis lunchen. Sen blev vi hämtade av Louvisa och åkte hem till Fanny i Fresta där alla andra redan väntade. efter ett tag blev det en väldigt god lunch, följd av 5-kamp och tårta på det. Runt 8-snåret behövde Fanny dra till landet så jag åkte visare hem till kusinerna då jag inte kände för att åka till Vallentuna då man inte kan ta sig hem därifrån på ett smidigt sett. Hos kusinerna blev det då ännu mer mat, jordgubbar och snacks. Gick hem så att man var hemma till halv 1, och idag har packning stått på schemat för jag och Ellis åker till Turkiet tidigt imorgon bitti. Ska bli sjukt kul och härligt att komma bort!









SUMMERBURST!

Var så jävla grymt, låter bilderna tala för sig själva. 
















Sista rycket

Pluggat färdigt och böckerna är stängda, imorgon får det bära eller brista (hoppas på att man lyckas så man är ledig hela sommaren)




RSS 2.0