It´s friday!!!!

Fredag idag och det regnar igen. Har legat i soffan och tittat på smurfarna (filmen) och lite andra program. Gått promenad med Mimmi och vi ska väl ut snart igen. Ikväll blir det förhoppningsvis thai till middag och film hela kvällen lång.
 

13.53

Gick upp tidigt helt i onödan idag för en körlektion jag trodde jag skulle ha. Men självklart ringer dom och säger att den är inställd precis när jag gjort i ordning frukost.

Mår i alla fall mycket bättre idag och mår nog tipp topp till helgen! Ikväll blir det en trevlig middag med Cecilia och Linnea och kanske några andra. Vi får helt enkelt vänta och se tills ikväll. :)

The less you care, the happier you'll be!

Summer and no worries!

Cozy Tuesday

Legat och myst i soffan hela dagen och tittat på film. Hittade precis gossip girl på tv så ska återgå till det nu.

When summer is over.

Sommaren har tagit slut även för det här året och jag har bestämt mig för att ta upp bloggandet på allvar den här gången. Det som alla säger men som även är väldigt sant är att det är väldigt roligt att titta tillbaka i arkiven och se vad man gjorde och liknande. 
 
Den här sommaren har varit väldigt bra för min del trots det trista vädret som ingen kan ha missat. Beror nog på att mina vänner bestämde sig för att stanna hemma i stort sätt hela sommaren då majoriteten är fattiga studenter. Själv har jag fortsatt med övningskörningen och har väl kommit något närmare körkortet men kommer nog ta några månader till tills jag har det. Åkte även iväg till Mallorca i drygt två veckor med familjen och bara njöt av lite sol och värme. 
 
Då jag tog studenten i juni har jag nu ingen skola som väntar på mig eller något som jag måste göra varje dag. Jag har i alla fall den turen att jag har fått ett jobb. Så jobbar nu på en mack i Solna där jag säljer bensin, serverar korv och lite allt möjligt. 
 
Just nu tror jag att jag håller på och blir sjuk vilket inte är det roligaste. Så idag har jag bara chillat, tittat på film och ätit godis (bortsett från när jag var på körlektionen imorse).
 
Embracing life...

RSS 2.0