Ännu en rolig helg

Den här helgen har varit grymt rolig! I fredags tog jag först en runda på stan med Hanna och Elin efter föreläsningen, det var trevligt och vi lyxade till det med att äta lunch ute eftersom vi fått CSN och allt ;) På kvällen vankades det sedan kräftskiva med bästa liu store gänget. Vi var hemma hos Emelie i Irret och hade det väldans trevligt. Sen var vi några som spontant drog och fixade biljetter till sjukhusfesten på KK som hade superhjältar och superskurkar som tema. Roligt även där och vi körde på mellanfest hos Kristoffer med shotar innan vi drog tillbaka till KK vid en liten "normalare" tid. 






 
Igår var det Sensation White som stod på schemat. Kvällen började tidigt hemma hhos CJ med en liten förfest (beerpong, och jag och Challe var grymma och vann alla våra matcher :D). Sittningen med bästa affjur drog igång vid 17 med god mat, trevligt sällskap och lite roliga gyckel. Efter sittningen blev det mellan fest hos Brynolf och Zigante innan vi drog tillbaka till kårallen. Hittade även sovsällskap så det blev en lite mysigare natt än vad jag är van vid ;)




 
Idag har jag ju då bara legar i soffan och tittat på serier i sann söndags anda :P

Wednesday

Helt stört att det redan är onsdag, känns inte alls som det! Nya kursen känns i alla fall helt okej än så länge, får väl se om det har ändrats om några dagar ;) Nu läser vi hur som helst finansiell planering, och vår huvudföreläsare har precis skolat om sig till lärare. Innan jobbade han på pwc där han var i 15 år, älskar när lärarna har jobbat så de kan ta exempel från verkligheten :)
 
Igår hade jag och Paulina ett litet möte där vi började planera LiU stores externförsäljning på HU och i Norrköping som vi ska ha i början av november. Hoppas att det går bra och att vi kommer sälja mycket. 
 
Nu ska jag ta och läsa lite litteratur till denna kurs innan jag tar ledigt för dagen. Hoppas att min hosta och halsont försvinner snart så jag kan gå och träna igen också :)
 
 
 

Krök på Woodstök

Har varit en riktigt rolig helg som började med en lite mindre rolig tenta i fredags som kändes allt annat än bra. 

I fredags var det kravall som stod på schemat med neontema. Började kvällen hos Challe med pizza och frozen cider. Sen drog vi oss till ryd där det var förfest hos Amanda och hela hennes korridor, så det var kul med lite nytt folk :)
 
Igår var det först draget vid Tinnerbäcken. Hade nog varit roligare om man körde all in (ovve och lite gott att dricka). Vi var inte där så länge då vi inte hittade några bra platser att stå på, så vi såg aldrig själva dragkampen utan bestämde oss ganska snabbt för att bara dra hem. På kvällen blev det först förfest hemma hos Stina innan vi drog till kårallen där vi var i stort sett helt ensamma i början, hade galet kul på dansgolvet då! Sen kom Vigiland på scen, minns inte så mycket men tror att de var bra i alla fall.
 
Idag mår jag då som man förtjänar, har flyttat mellan soffan och sängen hela dagen med lite turer till köket för att hämta käk. Nu ska jag fortsätta denna slappar söndag!







That's how you know you're fucked

Sista pluggdagen idag, imorgon är dagen D. Dagen vi ska skriva tenta i finansiell ekonomi och det känns allt annat än bra!
 
Den här dagen började tidigt, hade möte med föreningen på Riksbyggens kontor. Vi skulle bli bjudna på frukost, och jag var lite besviken över att det inte skulle bli den smarriga hotell frukosten vi brukar få. Men min fråga nu är vem kommer på iden att köpa ägg och anjovis mackor när man ska bjuda på frukost? Väldigt udda kombo enligt mig, men åt och försökte se glad ut då det var gratis ;)

Vad gör jag med mitt liv?

Det är fredagkväll och äntligen helg! Det är även valla rave ikväll, gratis universitetsfest då man sitter och super i en backe bakom skolan med skön musik och härligt folk. 
 
Varför kan fredagskvällen inte se ut som jag vill? Istället sitter jag här ensam hemma vid mitt skrivbord och pluggar finansiell ekonomi. Kul liv man har... Får väl lite skylla mig själv då jag inte kan så mycket jag borde i denna kurs med tanke på att det är tenta om en vecka. Men våra lärare är inte heller de bästa, då de brukar förvirra sig själva på föreläsningarna. 
 
Intalar mig att det kommer bli en kul helg och att jag kommer klara tentan. Istället sitter jag deppad över allt jag måste lära mig och har näst intill redan gett upp hoppet om denna tenta...



Ny vecka, nya tag!

Redan måndag igen, tiden går så extremt fort tycker jag! Idag har jag hur som helst varit i skolan, vi hade föreläsning 8-10 och sen satt vi med uppgifterna som ska redovisas på onsdag. En uppgift var vi helt lost på, så hoppas vi lyckas få fram något under kvällen eller morgondagen :)
 
Helgen som var då. Jo, det blev en liten tur hem till Stockholm och umgås med familj och hund. Hann även med att träffa Ellis och Cissi en liten stund vilket var ytterst trevligt :) Anledningen till att jag åkte hem var att jag sprang tjejmilen i lördags med syster, mamma och hennes kusin Malin. Det gick väldigt bra för min del, och jag kom in på tiden 1 timme och 6 minuter. Kan absolut inte klaga då det (vad jag vet) var första gången någonsin som jag sprang en mil. 

 
Nu sitter jag och pluggar lite i sängen. Det går allt annat än bra, och jag har rent ut sagt redan gett upp hoppet om att klara denna tenta nästa fredag. Snart ska jag dock ge upp plugget och äta lite mellis innan jag drar mig mot gymmet och ett konditions och core pass!




Kalasis

Igår var det en kul kväll. Var kalasmottagningen som stod på schemat och Galantis uppträdde och det var riktigt grymma! Var på förfest hos Emelie med delar av LiU store crewet, vilket var kul, hela kvällen var i och för sig grym :) Hade varken tänkt stanna länge eller dricka mycket, men så blev det i alla fall. Kanske berodde på att jag enbart hängde med killar när vi var på arenan ;) 
 
Nu sitter jag i A-huset och inväntar att klockan ska bli 17.15 då vi ska ha ett litet möte. Går riktigt segt att plugga också vilket förmodligen beror på att jag börjar bli förkyld samt att det är en riktigt tråkig kurs vi läser nu "/

Regnig tisdag

Vaknade upp imorse av att det bara vräker ner utanför fönstret. Just dagar som denna är man väldigt opepp på att cykla till skolan för att sedan sitta på föreläsningen i ett par blöta jeans (hej inga regnbyxor). Idag skippade jag faktiskt cykeln då Challe kom med det briljanta förslaget att vi kunde ta bussen, sagt och gjort och vi mötte även vad det kändes som halva klassen på den bussen. Skönt att slippa cykla i regnet var det i alla fall.
 
Idag hade vi även årets första redovisning och det gick bra. Min grupp pratade om värdepappersbolag och fondbolag, förhoppningsvis så är vi experter vid det här laget. Nu sitter jag hemma i soffan med en kopp te och försöker förstå något av vår engelska kurslitteratur, går sisådär med det. 
 
Hoppas att det blir uppehåll lite senare ikväll, ska nämligen ta mig till gymmet och köra ett box pass med Hanna vilket ska bli galet kul!




RSS 2.0