Sista chansen

Har lite små panik inför imrogon eftermiddag/kväll. Tenta i immaterialrätt står på schemat och har inte alls pluggat så mycket som jag borde gjort, speciellt med tanke på att jag verkligen haft tid till skillnad från alla andra som hade omtenta i fredags. Men med rätt typ av frågor kan det nog gå helt okej, eller det är det jag hoppas på i alla fall!

Nej, men nu får den här pausen vara över, ska se till att få lite mer gjort innan det blir lunch!

Sånna här dagar

Redan fredag igen, den här veckan har gått så fort! Motivationen till att plugga har legat på 0 hela dagen vilket inte är det bästa en vecka innan tenta. Får hoppas på en bättre pluggdag imorgon och resterande dagar fram till tentan! 

Ikväll ska jag iaf på valla rave, vilket jag hoppas blir riktigt kul! 

Fredag!

Har haft en bra dag än så länge. Åkte till gymmet för första gången nu i höst (win) har även hunnit handla och städa lite samt läsa kurslitteraturen. Måste läsa lite till för att jag ska vara nöjd för idag, men ikväll blir det i alla fall en sväng till flamman så blir lite party idag också! :)




Måndag 1 september 2014

Idag började de allra flesta skolan igen. Själv började jag för 2 veckor sedan och överlevde idag terminens första seminarium. 

Läser just nu ännu ett rättsfall, detta handlar om musikdelning och lyckan som uppstår när det bara är 14 sidor långt är nästintill obeskrivlig! Har bara HD kvar nu, och sen ska jag flytta mig till köket och börja med middagen :) 



RSS 2.0