SportgalaNH 2.0









Det var en rolig förfest i alla fall!

A FEW GOOD DAYS

Har haft två bra dagar, igår kom bästa Ellis hit på eftermiddagen efter att jag vart i skolan, vi satt bara hemma och chillade hos mig innan vi knallade ner till stan och åt en god middag på aioli. Sen tittade vi på lite Disney filmer och käkade chips. 

Idag tog vi en runda på stan innan hon hoppade på tåget hem. Runt 17 hoppade jag på cykeln och tog mig till skolan för affjurpuben, ungdjuren (nästa jur6) hade även sitt första gyckel och det var riktigt bra! :)







15:06

Igår började nya kursen, avtalsrätt för att vara exakt. Tror den kommer bli riktigt kämpig, men samtidigt väldigt intressant! Så nu är det bara att ta tag i den här traven med böcker som ska läsas. 




SUNNY SUNDAY

Kom precis in från en promenad i det härliga vädret. Gick längs stångån, är så himla fint där! Var dock för upptagen med att prata i telefon för att ta bild. Så här få ni en från mitt fönster istället, enjoy! 



SUCK

Går det inte att plugga till tentan i skolan åker man hem och kollar på film! 



KÄMPA!!!




SNUTTEFILMEN 2014

Igår var det kravall som stod på schemat efter en dag med plugg. Började med förfest hemma hos Stina med massa trevligt folk, och en udda blandning av regler på ölspelet, men kul var det! :) Sen bar det av mot skolan för en kväll på kårallen med massa dansande. Givet ett stopp på donken på vägen hem och klev innanför dörren kl. 3 inatt. 
 
Ikväll blir det fredagsmys framför Let's Dance med Hanna och Julia här hemma hos mig! Ungefär det jag kommer orka göra ikväll :)
 
 
 
 

NOLL MOTIVATION

Satt i skolan en stund idag för att plugga men motivationen fanns inte där, allting gick otroligt segt! Markerade i alla fall det mesta i lagboken su nu är det gjort! :) Var väl ungefär så mycket jag orkade med. Har åtminstonde läst lite i förvaltningsboken från det att jag kom hem, med betoning på lite. Nej, men nu ger jag upp pluggandet för idag och hoppas att det går bättre imorgon! Tenta om drygt en vecka, hur ska detta gå? 
 
 
 

DET HÄR MED ATT BLOGGA...

Så sitter man här igen och ska försöka få liv i bloggen på nytt. Får väl se hur det går denna gång, man kan ju alltid hoppas på det bästa och går det inte så går det inte ;)
 
Idag har jag iaf skrivit färdigt min del till seminariet imorgon, ska bara lägga in det i det gemensamma dokumentet. Hade tänkt läsa igenom två rättsfall till nu som är till onsdagens seminarium, känns som en bra ide om vi ska sitta och jobba med det immorgon i pausen! :) Borde även ta och läsa lite mer i europarätten idag, ligger efter i min planering och det gör det inte bättre att det är tenta om mindre än 2 veckor!
 
 
 

RSS 2.0