I lagens namn.

Blev precis lämnad ensam kvar i skolan. Ska försöka stå ut ett tag till innan det blir dags att ta och åka iväg till gymmet! Känner mig mer taggad på det än att sitta kvar och plugga, men är så illa tvungen! Ärligt talat har det känts värre och värre inför tentan som går, man skulle ju kunna tycka att det borde vara tvärtom. Men så verkar det inte vara i mitt fall.

Nej nu ska jag ta och få lite mer gjort innan det är dags att åka hem!


Laziness

Kom hem strax innan 19 och hoppades på att någon (pappa) skulle vara hemma och ha fixat mat. Men sån tur hade man ju inte. Hade verkligen noll ork till att ställa mig och laga mat när jag hade vart i skolan exakt hela dagen. Som tur var kom han hem för en liten stund sen, så nu ligger jag bara i soffan och väntar på att maten ska bli färdig lat som jag är!


My weekend!

I lördags var jag först på gymmet och tränade med Ellinor. Sen skulle vi svänga förbi systemet på vägen hem, men eftersom jag glömt både körkort och pengar hemma fick jag stanna kvar i bilen medans Ellis fick gå in och handla! xD

Sen lite senare på kvällen åkte vi hem till Elin. Vi lagade mat och satt ute på balkongen i kvälls solen och drack en massa gott :)

Efter ett tag gick vi in och satte på en film och mös med chips och Elins hembakade cupcakes. Dom var så fina och goda såklart!

Idag var det ju morsdag och vi har haft hela släkten här hemma och ätit Caesar sallad och druckit rose! Ytterst trevligt har det varit.

Nu ska jag ta och sova men bjuder på lite bilder från i lördags!


00.34

Alltid jag som får för mig att jag ska börja blogga igen mitt i nätterna! xD
Men det är hu så kul att kunna gå tillbaka i arkiven och se vad man gjorde :)
Idag har jag inte gjort något särskilt kan jag påstå, jobbade på eftermiddagen/ kvällen och det var en kugn kväll då det inte hände något särskilt. 
Kom hem strax efter 22, och nu har jag precis tittat färdigt på sista vampire avsnittet. Tycker dom kan köra igång säsong 5 nu på en gång. Var ju värsta cliff hangern på slutet!!!!!
Nej men nu ska jag ta och sova, ska ju faktiskt träna imorgon på förmiddagen/ mitt på dagen.
 
 
peace out!

RSS 2.0