Valberedning och grejjer

Igår var en väldigt lång dag. Gick upp tidigt och läste lite innan det var dags för föreläsning 10-13, är så kul att läsa juridik igen, men skatterätten känns väldigt svår en så länge. Sen satt jag kvar i skolan till kl. 16 och läste i litteraturen då vi skulle lyssna på alla intervjuver på HR-kandidaterna och sedan välja ut vår favorit. Tycker det gick bra för oss, och vi var alla överens om vem vi ville ha och hon tackade ja till tjänsten så det var kul :D
 
När allt var färdigt strax efter 19 drog jag Hannes och Louise till donken och köpte middag som vi tog med hem till Hannes och firade med en öl till det ;) Jag blev kvar lite väl länge och åkte inte hem förrän 21.30 och så gick jag hem till Challe en sväng då, så var inte hemma på riktigt förrän kl. 23. Var inte kul att ta sig till skolan kl. 8 idag om man säger så :P
 
Var tvungen att åka hem tidigt från skolan idag på grund av magont, tog en liten powernap då och nu sitter jag och myser i soffan framför halv 8 hos mig. Lite senare ikväll är det dags för grey's igen, så hade tänkt fixa lite te tills dess :)
 
 
 
 

Måndag, och inte höstlov.

Idag började skatterätten, kursen vi har fasat över lite den senaste tiden då vi blivit bombaderade med mail från vår lärare. Men tror att den kan bli rolig trots att den kommer bli riktigt kämpig. Hade tänkt vara duktig och komma igång med litteraturen på en gång idag. Blev inte riktig så, utan hamnade tillslut på affjur puben med temat "var är vi på väg?" Riktigt trevligt och vi spelade även en liten verision av på spåret med olika destinationer i Europa tills vi kom fram till Berlin som är destinationen för årets Europa resa :)
 
Kom hem vid 19 och hade tänkt ta tag i plugget efter jag ätit men fastnade lite ofrivilligt framför kockarnas kamp...
 
 
Bild från gårdagens morgonpromenad. 


Soffhäng

Igår blev det en spontanutgång efter tentan till Flamman. Jag och Stina hade planerat att äta pizza och bara ta det lugnt, men så blev det inte riktigt ;) Vi köpte med oss pizza hem till Jessica, där även Amanda befann sig, var en trevlig kväll som då avslutades på Flamman.
 
Blev lite för mycket dricka igår så idag har man mått som man förtjänat. Hade planerat att ta en runda på stan med Stina men så blev det inte. Var länge sen jag var så bakis som jag har varit idag, har helt ärligt bosatt mig i soffan hela dagen och knappt rört mig en meter. Okej, det var inte rikitgt sant då jag tog en promenad till hemmakväll och köpte en fet godispåse nu på kvällen. 
 
Nu tittar jag faktiskt på så mycket bättre för en gångs skull. Måste ju stödja syrrans praktik/jobb när man ändå inte har något annat för sig, och Sven-Bertil Taube är ju en mysig liten gubbe :)




Lyckobulle

 
Frågan är bara hur man tolkar detta när man är student. Det närmsta jobb jag kommer just nu är LiU Store som är ideellt, spännande...
 

Bra start på veckan

... Och då menar jag min mumsiga hotellfrukost imorse och inget annat. 


Nu har jag satt igång med plugget igen efter middag och lite chill tid. Hoppas jag orkar sitta länge nu ikväll. 

The weekend

Har varit en väldigt lugn helg, kan bero på att jag är lite små förkyld samt att det vankas tenta nu i veckan. Men jag kan verkligen inte förstå varför jag ska vakna så ruskigt tidigt även fast jag får sova längre. Tycker i allmänhet att det är skönt att vakna tidigt av sig själv, men inte när det händer runt kl. 7 en lördag eller söndag morgon. 
 
Idag var jag hur som helst hemma hos Hannes en sväng med resten av valberedningen. Det bjöds på kaffe och kaka och så diskuterade vi alla ansökningar vi fått in och så planerade vi nästa veckas intervjuver, samt när vi ska sätta oss när och välja ut den lyckliga som ska få bli vår nya HR-ansvariga. 
 
Igår hade jag pluggstuga hemma hos Hanna hela dagen lång, och sen på kvällen kom Stina över och vi åt tacos till middag innan vi tittade på film. En väldigt trevlig myskväll med fina vänner helt enkelt. 


Torsdagskröken

Precis hemkommen från en dag i skolan. Har fixat böcker till skatterätten så är skönt att ha det fixat i god tid för en gångs skull :) Började även på företagsvärderingen med Hanna och Elin, det gick åt helvete och vi kände oss lagomt dumma i huvet. 
 
Efter lunch drog jag till butiken och körde ett eftermiddagspass. Sen mötte jag upp Hannes runt 15 och vi gick till torsdagskröken och peppade med en öl/cider och chili cheese innan vi gick till PA-tvåornas föreläsning för att promota HR-positionen. Gick bättre än igår då vi hade planerat lite bättre vad vi skulle säga idag. Efteråt gick vi tillbaka till torsdagskrökan och belönade oss med ännu en öl, ett bra slut på en annan halvkass torsdag måste jag säga.



Hey there

Onsdag och halva veckan har gått. Började dagen med en 4 timmar lång föreläsning 8-12. Blev sedan jobb med uppgifter som vi har genomgång på på fredag, gick förvånansvärt bra så det var skönt :)
 
Strax innan kl. 16 idag tog jag och Hannes oss till världens ände (känns åtminstonde som det när man ska till G-huset), för att försöka ragga PA-ettorna till HR-positionen hos oss på LiU Store. Hoppas att någon söker så det slipper bli ännu mer kaos! 
 
Från det jag kom hem har jag bara legat i soffan och tyckt synd om mig själv (huvudvärk from hell) och jag orkar verkligen inte ställa mig i köket och laga mat ikväll...

Torsdag!

Den här veckan har gått galet fort, är redan torsdag liksom! Jag åkte till skolan tidigt idag för att hinna göra färdigt alla uppgifter innan jag skulle stå i butiken kl. 11.30. Visade sig att jag bara hade 6 uppgifter kvar och att de tog knappt en timme att göra. Men var skönt att vara där för nu hann jag skriva ner vad jag hoppas är alla formler (som vi hunnit gå igenom än så länge). 
 
Var ganska kul i butiken, vi har även precis fått in systemet märket som ett festeri i Norrköping vanligtvis säljer. Det finns altid några saker som Norrpan har som saknas här i Linkan, men överlag tycker jag att vi vinner med hästlängder ;P
 




Oktober

Ska det bli en standard att endast uppdatera efter helgen? Hoppas inte det, kan ju hända roliga saker i veckorna också ;)
 
Nu i helgen tog jag i alla fall en tur ner till Göteborg med Cissi för att hälsa på Frida, vilket var väldigt kul :) I lördags var vi på Liseberg vilket var hur kul som helst, och Helix var verkligen GRYM! Helt klart en berg och dalbana i min smak ;) Utöver det tog vi det bara lugnt och var ute och gick lite på stan ;)




 
Idag har varit en väldigt bra måndag. Började med att vi blev bjudna på kaffe och fika på seminariet, sen var det full rulle i butiken när jag stod där (tiden gick verkligen hur fort som helst istället för att sega sig fram) och så fick jag veta att jag klarade tentan som jag var helt säker på att jag hade kuggat! :D 


RSS 2.0