En bättre start på dagen



Och intertrade är färdigt! :D

Intertrade AB



Vi är så less på intertrade just nu!!! 2 dagar, 2 uppgifter, vem hade trott det?

Söndag idag

Varit en bra helg om jag får säga det själv. Fredagen började med ett body balance pass på gymmet. Efter det blev det hem en snabbis innan jag gick över till Challe, där hon bjöd mig, Alex och Millan på middag. Blev ceasarsallad och fruktsallad, riktigt gott. Sen blev det dags att börja dricka så man var härligt full tills vi drog till NH där det var sjukHUsfesten. Riktigt trevlig kväll.
 
Kan inte ha gjort mycket igår, på kvällen var jag i alla fall hemma hos Lovisa med lite härligt folk. Vi tittade på mello och snackade skit. Lovisa åkte på storvinsten och fick både vinflaskor och choklad, måste vara helt okej att fylla år ;) 
 
Idag har jag gått en promenad nere vid ån och köpt ännu mer grillad kyckling som ska åka in i frysen när de blivit rensade. Man får ju passa på när de kostar 20 kr st på priso.








2 dagar i februari

 Gårdagen bjöd på föreläsning, lite misslyckat jobb med intertrade, en liten kvällsfika följt av ett bio besök. Blev ju självklart fifty shades of Grey, tyckte faktiskt den var bra ändå. 
 
Dagen idag började lite väl tidigt med tanke på när jag kom hem igår. Var styrelsemöte med hotellfrukost nere i stan, helt ok ändå, man klagar ju inte när man får gratis mat liksom. Sen blev det plugg på ett fik nere i stan och blev att köpa lunch fast jag inte tänkt det. Blev även ett träningsplats nu ikväll, och nu ska jag väl se till att masa mig in i duschen :P 




Fettisdagen

Plugget går framåt och vet väl inte riktigt om det går bra eller dåligt om jag ska vara ärlig. Går framåt med Intertrade uppgiften i alla fall, vi har gjort i stort sett alla konteringar nu och har bara bokslutet och allt som har med det att göra. Frågan är bara hur lång tid det kommer att ta, speciellt kassaflödesanalysen som jag känner mig helt lost på!
 
Just nu är det i alla fall hart of Dixie på tv (reklam paus för tillfället), och jag har lite myskväll med en semla och en kanna te dagen till ära. 




På tåget

På väg hem till Linkan igen och har helt okej underhållning denna resa. Stannade precis till i Södertälje så har större del av resan kvar... 




Fredagen den 13e

I onsdags bestämde jag mig för att ta en spontare till Sthlm över helgen. Anledningen? Alla mina vänner skulle tydligen åka hem så ville inte sitta hemma själv hela helgen :P
 
Åkte hem igår kväll och hade allt annat än en smidig hemresa...
 
Har dock haft en bättre dag idag, pluggat lite, promenerat med hunden, chillat med Louvisa och Ellinor och nu sitter jag hemma i soffan med mamma och pappa. 
 
Dagens plus var att tenta resultatet kom idag, ännu bättre att jag fick VG på den :D Ska bli intressant imorgon och se hur många poäng jag lyckades skrapa ihop ;)







Sena resultat.

Resultatet till tentan i ägande- och nyttjanderätt skulle normalt sett ha kommit för en vecka sedan. Vi fick mail veckan efter tentan om att den skulle bli försenad en vecka, dvs. till idag pga att det var ovanligt många tentor som skulle rättas av våra kära Wessen. Idag fick vi dock ett nytt mail om att resultatet blir föresenat till slutet av veckan, jag tror att det kommer komma i nästa vecka hur som helst...

VSR helgen 2015

Då var denna partyhelg avklarad och tur var det att man överlevde. Helgen började då med kravall på torsdagskvällen vilket var riktigt kul, jävligt härligt att få dra på sig den älskade ovven igen också :)
 
I fredags blev det sedan plugg på dagen (förstår inte hur jag orkade med det), och sedan sovandes i soffan framför en film med syster som sällskap som blev hitlurad! 
 
Lördagen var det full rulle hela dagen lång, började med en snabb sväng till systemet innan vi begav oss mot vallamassivet där dagens tävlingar höll till. Tävlingarna bestod då av olika lag från både LiU, Chalmers och Lund som hade byggt saucerar (även kallat pulka) och skulle då raca mot varandra nerför backen tills det bara fanns ett lag som då blev vinnare. På plats befann sig även Jack Moy & Glöden och körde lite acustiskt, som äkta Väsby människa var man ju tvungen att lyssna på hela giget :) Sen på kvällen var det då dags för eftersläpp på kårallen och lilla sällskapet stod då för underhållningen. 
 
Hade två grymma förfester som båda hölls hos Gerda, men sen så brukar vi också alltid ha roligt! Idag har jag bara legat i soffan och tittat på film och serier förutom när jag och syrran gick och köpte pizza samt när jag följde med henne till tåget tidigare ikväll. 
 
Nu är det dags för sängen då föreläsning kl. 8 står på morgondagens schema.










Biljetter till VSR kirrade!





Sunday Funday

Bra söndag idag faktiskt. Började med att halv titta på finalen för paråkarna vilket inte var helt fel. Efter det bar jag mig av till vallamasivet för att spendera några timmar med faddrar och utbytesstudenter. Har glömt hur kul det är att åka pulka, måste göras snart igen! Efter en hel del åk drog vi igång grillen och grillade lite korv innan det blev att dra sig hemåt igen. Helt klart en lyckad söndag :)
 










Sista bilden är ju jävligt oklar, lovar att det fanns en pulka också! xD 

RSS 2.0