Happy Day!

Idag fick vi vi hämta våra studentmössor! Står utanför biblioteket med Emelie när vi ser några gå förbi med en massa kartonger från abc gruppen vilket inte kan vara något annat än våra älskade mössor :) Så vi gick till elevrådets förråd och väntade lite på att alla mössor skulle komma dit innan vi fick våra. Härlig känsla när man provade den första gången! Lägger upp bild senare för orkar inte hämta kameran :P
Slutade ju tidigt idag också, så åkte hem käkade lite mellis innan jag tog bussen ner till ishallen. Är ju tisdag idag så vi var ju otaggade som vanligt men det var bara att köra på i alla fall. Fick en uppfriskande promenad hem och nu ska jag ta tag i engelska uppsatsen igen.

FML

Älskar att man fått en ny engelska lärare när det är 4 veckor kvar på kursen, och att denna person kapat antalet sidor på uppsatsen från 4 till 900-1200 ord (ungefär 3 sidor). Får väl ta och kapa av någon del för att få plats med egna tankar...

Ibland är man smidig

Glömde mina engelska böcker i skåpet så har inte kunnat skriva något på min critical report som jag hade tänkt göra färdigt nu i helgen. Blev att jobba lite med projektet istället och skrev ett loggboks inlägg som jag ska publicera när portalen funkar igen. Irriterad på att jag missade herrarnas fria program vilket är det roligaste att kolla på. Såg i alla fall damernas och systrarna Helgesson gjorde ett toppen jobb och slutade på 5e och 10e plats! Efter det blev det att kolla på film med syster och nu ska ja ta och sova, ska dra till gymmet imorgon vilket var allt för längesen jag besökte!





Ibland har man kul!

TGIF

Härligt att det är helg nu, ska inte göra nånting i helgen utan bara chilla, bortsätt från lite plugg som inte är värt att nämna. Efter skolan följde jag med en massa folk hem till Elin för kladdkaka och kiwi smoothie för de hade "informations" kväll för deras projektarbete. Helt ärligt var det väldigt "lärorikt". Älskar att det var jag, Robin och Elins vänner som var där (som inte har  projetet). Sen blev det thai till middag från tiger :) kollade på på spåret med familjen, gick promenad med mimmi och syster och sen skulle vi kolla på damernas korta på euro sport från konståknings vm. Självklart visar dom då först isdansen (tråkigaste) och sen bara topp 3 av damerna och ingen av svenskarna. Lite irriterande så ska nog dra ut på tuben och kolla in deras åk där ;)
Tänkte på en sak, så fort man tittar på konståkning blir man alltid lika sugen på att börja åka igen ;)


Jag, Mim och Cassi med småungarna på julavslutning


En liten rolig bild


Haha rynkan så bäst! xD

Livet kan vara underbart!

Fast det är det inte just nu. Jag har så mycket plugg framför mig hela nästa vecka så att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Har fyra prov (affärsjuridik, matte och två i naturkunskapen) och en inlämning nästa vecka. Borde fixa lite på projektet också fast det får bli nästa helg för själv har jag inte tid innan dess.
Annars då, har inte haft en sovmorgon på hela helgen då vi hade öppet hus igår och imorse var jag i ishallen från klockan 9 och tränade speed gruppen. Upptäckte även att dom hade bytt lås till klubbrummet när jag skulle in och min nyckel inte funkade, var ju en rolig start på morgonen. Tog en promenad hem i snön och sen blev det att duscha innan jag började plugga vilket jag gjort hela långa dan. Ikväll ska jag och syster ha mys kväll eftersom vi är lediga imorgon. Då ska jag ta en välförtjänt sovmorgon och sen plugga hela långa dan.
Även fast det är mysigt med snö så längtar jag till sol och värme.


 Någonstans i Florida


Miami beach


Edsviken


New Yoork


Newport beach


Pasadena

Frågan är vart jag åker näst? Funderingarna går till Mallorca med familjen i sommar.


Monday

Jag är för ovanlighetens skull nöjd med tillvaron och livet :) Har kommit på vad jag vill börja plugga efter studenten. Sen är det bara att bestämma sig för om man ska plugga civilekonomprogrammet eller inte, känns som att det kan vara en bra ide fast vet inte om jag vill det ;) Frågan är också om jag ska börja plugga nu på en gång eller vänta ett år. Tycker det hade varit bäst att börja vår terminen 2013 men då börjar inga av programmen jag vil gå "/
Nu sitter jag i alla fall i en datasal i skolan och håler på lite grann med en engelska uppsats om boken vi läste under lovet. Allt blir bara så mycket jobbigare när vi måste använda oss av secondary sources -.-
Efter skolan idag ska jag och Ellis åka till PwC för att ta lite bilder och få svar på våra frågor till marknadsföringsprojektet som ska vara färdigt till på lördag då det är öppethus.
Nu ska jag ta och fortsätta med engelska ett tag till.
Hej svejs!


While you wait for forever...

Skola idag, internationell ekonomi (kan det bli tråkigare), affärsjuridik, lunch och naturkunskap (ja det kunde bli tråkigare) haha jag och min torra humor. Onsdag idag så slutade tidigt för det vart inget projekt, drog direkt till gymmet och köttade där, promenad hem, käka macka, gjorde lite läxor, lagade mat och åt, somnade i soffan (ska bli intressant att se när man somnar inatt då jag sov ungefär kvart i 7 till halv 9) och missade halva glee :( och nu har jag äntligen läst ut engelska boken som skulle varit utläst i måndags :)
Tagga ishallen och k-skolan imorn! :)

1/9/12

Idag var det skolan som stod på schemat, heldag dessutom. Så klockan stod på 06.20, sprang till bussen en timme senare och kom hem runt kvart över 5. Hade för ovanlighetens skull väldigt roligt på naturkunskapen då vi kluddrade väldigt fint i mitt block samt fixade alkohol för att sedan bränna upp den. Alltid kul när man får göra sådant som är olagligt ;)
Jag är skoltrött redan efter en dag, längtar redan till nästa lov för då är  det inget mer projekt, halvdagar resten av skoltiden och bara 11 veckor kvar till studenten!!!! Jag är redo :)

"But how do you wait for heaven? And who has that much time? And how do you keep your feet on the ground when you know you were born to fly?"





Elöverkänslig

Igår hade jag en mys dag, satt i fåtöljen i mitt rum och läste, gick på långpromenad med syster och snackade massa skit. Sen blev det att åka hem till Cissi i norrviken och fixa middag med henne och Elin. Sen hade vi en liten spelkväll medans hennes brosor va i tv rummet. Sen gick vi upp och kollade på Despicable Me, vilket är en sjukt rolig och gullig film :) Sen tog jag tåget hem tjugo i ett i tron om att det var rätt tåg vilket det självklart inte var så det var ju bara att sitta på bussen runt hela väsby innan man kom hem, tur att man iPoden med sig i alla fall annars hade jag inte överlevt ;)

Har gjort ungefär lika mycket idag, men hade faktiskt tänkt ta tag i lite plugg nu som jag har skjutit upp hela lovet. Varför ska man alltid vänta till sista stunden med att göra allting?


Had a few good days

Igår drog jag äntligen ner till gymmet och tränade bort en massa julgodis! Tycker det är så himla skönt efter att man har tränat färdigt och tar en promenad hem (bortsett från att det började regna igår) innan man hoppar in i duschen :) Sen fixade jag en god avokado macka och te medans jag och syster tittade på nya pretty little liars avsnittet, älskar verkligen den serien.
Sen blev det att fixa sig lite (byta från mjukisar till jeans xD) och dra till kista får att käka middag och gå på bio med Ellis. Vi såg New Year's Eve och den var verkligen jätte bra :) Kul när det är många kända skådespelare med också.
Idag blev det att gå upp tidigt pga städning här hemma. Vi gick då upp till mormor där vi skulle äta pannkaksfrukost vilket snarare blev brunch innan vi åkte till Täby centrum där jag spenderade några timmar med mamma och syster medans mormor oppererade handen. Blev pizza till middag och har precis tittat på sista avsnittet av kronjuvelerna och nu ska jag nog ta och läsa min bok :)


Inte som jag tänkt mig...

Dagen idag blev inte som jag hade tänkt mig. Började med att åka upp till Löwet för att klippa mig, är det någon mer än jag som älskar när dom tvättar håret på en? Skulle sedan ha dragit iväg till gymmet men då jag inte hittade mina träningskläder i mitt rum som såg ut som ett bombnedslag började jag städa. Så nu är rummet fint och har till och med fixat i byrån och i garderoben :) hittade även lite kläder jag glömt bort jag hade vilket alltid är lika roligt! Nu ska jag och syster ta och laga middag till familjen. Det blir kyckling, undra vad för roligt vi ska hitta på...

höres bloggen!


:)

Tjena har bara degat i soffan typ hela året än så länge och snart kommer fridis hit och vi ska fortsätta vårat big bang maraton lite och sen senare ska jag nog försöka dra mig till gymmet annars blir det imorn.
Jag hade kul på nyår med underbara människor, sen är det ju en helt annan sak att jag tycker nyår är den mest överskattade dagen på hela året. Men det brukar bli kul så länge man är med människor man tycker om och inte dricker mer än vanligt och bara kör på som vanligt. Jag har inga bilder heller för alla finns på martinis kamera :) Ha en bra dag readers!

RSS 2.0