Vad man hittar i pojkars lägenheter


Finfin tvål i badrummet, fick oss ett gott skratt. 



Tydligen så sparade jag en snapchat som skulle till fina martini också :P

11:11

Lördag idag, sitter i soffan och tittar på VM, sammandrag av damernas långa för tillfället och sen är det dags för herrarnas långa. Helt okej att spendera dagen framför TVn med andra ord. 
 
Igår fyllde Stina år, vi var ett gäng som förade hemma hos hennes bror innan vi gick vidare till HG där de tillät ovve igår, så det var ledig klädsel vilket är najs. Var en trevlig kväll efter en mindre trevlig tenta dag om man kan säga så.
 
Sen är frågan om det blir eftersläpp till dömd ikväll eller om jag kör på filmkväll, beror helt och hållet på om man får tag på en biljett eller inte ;)

Deppmode

Känner att jag behöver ta och skriva av mig lite, och vilket bättre ställe att göra det än här?
 
Känner mig så himla less på livet och allt som har att göra med det för tillfället. Vet att jag kommer må bra imorgon igen, men vad ska man göra för att må bättre när man aldrig får något som man vill? Känner att jag vill ha något att göra utöver att gå på föreläsningar och sitta hemma och plugga. Vill engagera mig, träffa nya människor, få nya erfarenheter och utveckla mig själv som person. 
 
Men hur lätt är det att lyckas med det när allt man söker till ger en nobben? Det började med evenemangs utskottet i höstas, fortsatte med praktiken i USA och idag fortsatte det med juristgruppen. Får se till att fixa en kick-ass ansökan till ESN nu, och hålla tummarna på att de vill ha mig. Är inte det lättaste att hålla humöret uppe när man på riktigt aldrig har fått något som man sökt till, vet inte hur man ska ändra på det, tycker det dessutom är svårt att veta hur man ska förbereda sig till intervjuver och skriva ett bra CV/personligt brev för att på bästa sett få fram vem man är som person. 
Gud vad jag bara vill få allt sånt här fixat och ha det lätt för mig för att slippa all denna besvikelse!
 
Inte för att det är nog med det här, är en än gång mitt uppe i tenta-p, förtsta gången sen i våras då vi ska skriva en tenta utan några hjälpmedel (kurslitteratur/anteckningar), och det blir ju inte bättre av att hela kursen endast är på 3 veckor och att jag inte kan några formeler eller någonting. Hoppas helt enkelt att turen är på min sida på fredag. 
 
Nej, nu får det vara slut på det här deppandet och det är dags för mig att rycka upp mig!




Happiness

Känslan av att ha en cykel igen efter att ha varit utan i 2 månader! :)




Friendship

Think about it....friendship is like a garden. You have those plants that have been there forever,
the oak trees with deep roots and strong branches, able to weather any storm. The new trees are much smaller, but they have the potential to one day be as strong. It just takes time and patience to grow into that resilience. Then you have the seasonal plants. These are wonderful, the flowers that paint the garden with diversity and beauty. Still, deep down you know they will not be in the garden forever, but you enjoy them while they are here. And then, when the new season rolls around, you enjoy the next round of intricate foliage. Still, in any garden there are times where you might overwater or forget to water a plant, both devastating mistakes. Other times you may scatter your seeds in weak soil and the plant grows shallow roots; then when the storm comes, the plant is not strong enough to survive. Nevertheless, your garden still remains beautiful in the long run. No one is perfect and gardening.....and friendship....isn't either. But it is still worth it in the end.
 
 
 
 
 
 

Hundar alltså




11:11

Klockan är strax efter 11 en torsdagsförmiddag. Jag har redan hunnit vara i skolan i 2 timmar (onödig övning då det var dumt att ha gjort uppgifterna innan), kommit hem och dragit igång med tvätten, älskar att min sortering är ljust och mörkt! Allt för att springa upp och ner mer än nödvändigt ;)
 
Nej, nu ska jag börja plugga lite och ikväll ska jag försöka bli lite smidigare genom att gå på body balance. 
 
 
 
 

Bra helg.

Haft fina Cissi på besök här i helgen, vi har gått väldigt mycket, fikat, ätit på restaurang och gått på bio. 














Latte paus

Har efter en mycket försenad buss äntligen kommit hem och fått en liten paus innan det är dags att dra igång med plugget igen.
 
Började dagen med att försova mig en timme, var väldigt skönt att sova en timme längre och var inte hela världen vilket är skönt. Missade seminariet kl. 8 men gick på det kl. 13 istället så missade ingenting. 
 
Det som står kvar på dagens måste lista är att göra färdigt tentan, har 2 frågor kvar samt att läsa sista kapitlet i boken. Sen ska jag verkligen ta det lugnt ikväll för känner mig helt slut!




Kvällshumor




RSS 2.0