Söndag i bilder.





Lediga dagar

Och härliga kvällar ute på baksidan, där inget och ingen kommer och stör. 




Midsommar på Aröd

Har verkligen haft en helt underbar midsommarhelg nere på västkusten en bit utanför Göteborg. Jag och Martina tog tåget ner i torsdags morse och nu kom jag precis hem till lägenheten i Linkan då jag har styrelsemöte imorgon. 
 
Torsdagen spenderades sedan hemma hos Sofia efter att vi handlat all mat inför helgen och hennes mamma bjöd på lunch. Det blev räkmackor med skagenröra, avokado och helt underbart goda färska räkor. Lite senare åkte vi och hämtade Carro vid tåget och sedan bar det ut till landstället på Aröd. Där åt vi middag, gick ner till vattnet och hade det en allmänt chill kväll med snack och bra musik. 





I fredags var det då midsommarafton och vi hade väldigt tur med vädret. Var uppehåll och sol större delen av dagen bortsett från en regnskur. Strax innan det blev dax för lunch dök resten av gästerna upp, och det var mycket trevligt folk. Vi åt god mat, gjorde kransar, lekte lekar och lite senare på kvällen tittade grannarna förbi och vi chillade större delen av natten tillsammans. Var en väldigt trevlig dag/kväll/natt med mycket nytt folk trots att mycket är väldigt oklart och att det finns en del minnesluckor från kvällen. 









 
igår gjordes det inte många knop. Martina och Sofia sov praktiskt taget hela dagen, vilket även Carro gjorde tills det att hon åkte hem. Så bortsett från de korta stunderna jag sov fick jag underhålla mig själv då de övriga nattgästerna åkte hem redan vid 11.30.
 
Idag har varit en destu bättre dag. Vi tre tog en liten promenad ner till vattnet och sedan åt vi lunch tillsammans med Sofias föräldrar som kommit dit. Sen kom även grannen Marcus förbi och vi fyra gick ner och tog årets första dopp i havet! Efter det var det då dags för mig att ta mig till Göteborg så jag skulle hinna med bussen hem nu på kvällen, vilket gick väldigt smidigt. 





Full rulle!

Idag ringde klockan 4.40 efter allt för få timmars sömn. Var öppning på macken som stod på schemat och var förvånansvärt pigg när jag kom dit. Tomas fixade lyx frukost som bestod av grillad macka med ost, någon typ av salami, ägg, tomat, och blad spenat och så en cappucino till det. Går ju inte att klaga på en sådan frukost, och det hade aldrig slagit mig att man kan "steka" ägg i ugnen!
 
Resten av dagen bestod av att plocka upp alla miljoner leveranser som hade kommit och det känns som att vi inte hade en lugn stund på hela dagen. Men hellre det än att inte ha någonting att göra, dagarna blir så himla långa då. Kom inte ens iväg från macken förrän efter kl. 15 trots att jag egentligen slutade 14.30.
 
Var helt slut i kroppen när jag kom hem så har inte gjort någonting nu på kvällen. Bortsett från att äta middag och packa, för imorgon bär det av till Göteborg! :D
 
Bild från en fin sommarkväll för något år sedan
 

Bra start på sommaren!

Måste erkänna att jag har haft en väldigt bra första vecka här hemma i Stockholm. Var hemma innan lunch i tisdags och då var det riktigt härligt sommarväder. Så fanns inte mycket att göra förutom att sätta sig ute på baksidan och sola i våra nya utemöbler. Var en väldigt trevlig eftermiddag med mig själv som sällskap. 
 
Onsdagen spenderade jag med kära Cecilia, vi tog bilen och åkte till Sigtuna där vi tog en promenad och lekte på alla ställen vi gick förbi. Blev även en fika på mysiga tant brun innan det blev hemfärd och körande genom halva Väsby och Sollentuna (kändes som det i alla fall). 
 



I torsdags träffade jag både Cissi och Frida en stund. Vi var bara hemma hos Cissi och chillade innan hon drog iväg till jobbet. 
 
Nu i helgen var det Summerburst som stod på schemat. Vi hade verkligen perfekt väder och det var mycket trecligt sällskap i form av Stina, Martina och Sofia. 
 





 
Igår blev det ännu en sväng hem till Cissi för chill medans hon packade, även första gången i mitt liv som jag sett deras hus så rent som igår. Blev även en första middag tillsammans med hela syskonskaran inklusive Cristofers kompis och hans tjej innan jag åkte hem och åt med familjen. Behöver knappast påpeka att jag var övermätt igår ;)
 
Igår var första dagen på jobbet, kände mig väldigt ny då det är så mycket nytt jämfört med i julas. Men var kul och är ju alltid trevligt att tjäna lite pengar :P

För nu tar jag sommarlov!

Imorse skrev jag terminens sista tenta och jag hoppas innerligt att jag klarade den! Hade ju faktiskt större delen av svaret på två av tre frågor i mina anteckningar så det borde ju ha gått vägen, men man kan ju aldrig vara säker. 
 
Nu har jag i alla fall precis packat färdigt och fixat i lägenheten, bara blommorna som ska halvdränkas i vatten imorgon och så hoppas vi på att jag inte har glömt något viktigt. Hanna kommer till mig runt halv 9 och så åker vi upp till Stockholm tillsammans. Ska bli najs med en liten roadtrip nu tycker jag :)
 
Ikväll blev det chill hemma hos Stina med sällskap av Danni och Gerda i olika omgångar, mycket trevligt. Då kylen gapar tom blev det pizza och rödtjut till middag för mig och Stina. Men det är man alltid värd efter att man skrivit tenta i 5 timmar ;)
 
Nej, nu ska jag ta och sova så man inte somnar på vägen imorgon, det skulle inte vara att föredra.




Kunde ha varit en bättre kväll

Den här veckan har gått så himla fort! Har i stort sätt bosatt mig hemma hos Hanna för att plugga och ska dit imorgon igen. I eftermiddags skippade vi övningstentorna och tog med oss anteckningarna och låg och läste i solen. Var verkligen super härligt att vara ute och njuta av det fina vädret trots att vi var tvungna att plugga. 


 
Ikväll hade jag helst av allt velat gå på sommar-x. Men jag vill inte kugga denna tenta igen, så är bäst att stanna hemma och titta på film ikväll. Men man blir ju inte lite taggad när grannen en våning upp har förfest och man verkligen hör musiken och bara vill svira om, sitta ute med härligt folk och dricka lite vin. Tar och bjuder på lite bilder från förra årets sommar-x :)






 
Nej, nu ska jag ta fram lite chips och choklad och sätta på kvällens första film! 
Ha en trevlig kväll folket!

Efter regn kommer solsken

Trots att jag bara har pluggat idag har det kännts som en bra dag, men jag vet inte riktigt varför. Pmet om en analys på ett företag är färdigt och blev inlämnat idag. Drev i samma veva lite med Elin, och tror jag tog det steget för långt då hon trodde på det lite för länge... Aja, nu är allt frid och fröjd på den delen i alla fall :) 
 
Från det jag kom hem från plugget har jag handlat, tvättat, pratat med Ellis i telefon och läst anteckningarna parallelt med lagtexten (snaaaark) och måste läsa lite till för att känna mig nöjd för dagen så ska ta och göra det så fort jag har bäddat sängen och lagt undan tvätten.
 
Det här var en väldigt god middag från förra veckan hemma hos Elin då det var internationella hamburgaredagen :)




RSS 2.0