Finally!

Två av tre tavlor har stått på golvet alldeles för länge och nu sitter de äntligen uppe på väggen igen! 

Nu är det dags att hoppa ner i sängen och sova :)




Vatten och Juice

Varit en bra helg trots att vi var biljettlösa till årets största kravall.
 
Helgen kickstartade med födelsedagsfirande med en massa tårta oh fika hos Linnea i fredags. Efter det bar det av hem till Stina med en pizza där även Amanda, Gerda och Danni befann sig. Efter ett tag förflyttade vi oss till skåland där (nästan) hela campus förfestade, när vi kände oss färdifa där drog vi på förfest hos Brynolf och Zigante innan vi drog hem och bytte om en snabbis innan vi drog ner till stan. Var en riktigt kul kväll och det var längesen jag var lika bakis som jag var igår :P
 
Lördagen spenderades självklart i soffan med film, på kvällen gick jag hem till Challe då hon hade förfest. Jag skulle inte ut, så jag satt i mjukiskläder och drack vatten och juice hela kvällen. Var en rolig kväll innan jag gick hem och la mig runt halv 12.
 
Dagen idag har spenderats med att rita gula streck över paragrafer i lagboken, går extremt segt få det inte finns mycket som är tråkigare...




Jodel - när du borde plugga




Två tidiga morgnar

Målet för gårdagen var att fixa biljett till UK, det misslyckades. Ingen var då taggad på att köa hela natten så vi tänkte att vi åker till Norrköping och köar där, eftersom deras officiella kö började 5.30 på morgonen istället för kl. 18 kvällen innan. Det var en dålig ide, hade vi ställt oss i kön kl 05 istället för att då sätta oss i bilen och åka till Norpan hade vi haft större chans att få biljetter, lite surt men inget att göra åt. CM hade dock enligt mig kunnat dela upp biljetterna lite mer istället för att sälja runt 3 000 biljetter här i Linkan och knappt 500 i Norpan, sen är ju campus och antalet studenter här i Linkan något större :P
 
Idag var det mycket jobbigare att gå upp än igår då kl. ringde kl. 4. Hade seminarie kl. 8 så var bara att pallra sig upp och trampa till skolan för att sen jobba med gruppen några timmar. 

A perfectly good weekend

Har varit ledig väldigt mycket från föreläsningar den här veckan, så har tagit mig friheten till lite väl många sovmorgnar som jag egentligen inte hade råd med. 
 
I onsdags kväll var jag på ett event på Riksbyggen med Ida, deras partners försökte sälja in alla deras tjänster och man kunde vinna lite fina presenter. Vi pratade med utställarna och fick dem att tro att vi skulle köpa deras tjänster som då aldrig kommer att hända. Jag och Ida drog ner medelåldern rätt rejält den kvällen då majoriteten av alla var pensionärer. 
 


 
I torsdags efter ett tuft pass på gymmet med Hanna åt vi middag hemma hos mig med Stina och tittade på film. Det blev en vegetarisk pastarätt och sen kladdkaka med fruktsallad till, riktigt gott.
 
I fredags blev det då en spontan utgång tll NH och Valla spring party med Challe, några jobbarkompisar till henne och Millan. Kvällen slutade tidigt för min del då jag började känna mig illamående. Drog till BK och åkte hem och åt i soffan, helt klart bästa som finns!
 
Igår gjorde jag verkligen inte mycket. Flyttade mig mellan sängen och soffan och tittade mycket på serier under dagen som slutade med en film lite senare på kvällen.
 
Idag har varit en mycket produktivare dag, har till och med hunnit dammsuga och vattna blommorna jag skjutit upp/glömt bort lite för länge. Gick sen på äventyr med Challe och vi hamnade vid Roxen, var en väldigt härlig promenad i ett lika härligt vårväder. Och efter att ha gått 1 mil kände vi att det var okej att köpa med oss pizza och slå på en film när vi kom hem. Blev "Mystic Pizza", vi tyckte namnet passade och att ingen film med Julia Roberts varit dålig så vi körde på den. Kom hem för en liten stund sen och funderar på om jag orkar laga middag ikväll så jag har matlåda till skolan imorgon xD
 




När allt går emot en

När hela livet känns kasst och man bara vill gömma sig från hela världen och hoppas på att det ska vända. Helst av allt skulle jag bara vilja låsa in mig i lägenhetn och titta på film och äta onyttigheter i flera dagar. Tyvärr är inte det hållbart i längden, men det är precis vad jag gjorde efter skolan idag och man mår ju inte direkt bättre av det. 
 
Tog mig i alla fall ut ikväll för att fira Danni som fyller år. Vi var ett stort gäng som spelade laser dome som praktiskt ligger 5 minuter från mig, det var riktigt roligt och alltför länge sedan jag spelade sist! Många drog vidare till HG efteråt, men då det ligger på andra sidan stan bangade jag och åkte hem och bryggde en kanna te, och sitter nu och tittar på LOL, en sån där mysig film som man kan titta på flera gånger om!
 
Nej, nu ska jag ta och tycka synd om mig själv lite till och se till att ha en bättre dag imorgon!




Lego gubbar

Nu har det gått några dagar sen senast igen, vad har man hunnit med sen sist då? Jo, har varit i skolan (standard), tränat lite och sen har jag haft fin besök av Elin och Ellis i helgen. De kom i fredags kväll och då gjorde vi inte så mycket.
 
Igår promenerade vi till Gamla Linköping och gick runt där, tog en fika i vårsolen innan vi gick ner till stan och kollade butiker innan vi gick hem. På kvällen lagade vi mat, spelade spel, tittade på serier och bara njöt av livet.
 
Idag åkte de hem, jag passade på att ge mig ut på en liten runda när de åkt, men det blåste näst intill storm så det var inte alls skönt! Kan inte påstå att jag gjort mycket iövrigt idag, men nu är det dags för en dusch och sen middag!











Bra onsdag

Skola, super fint väder, häng med Hanna och Stina följt av insurgent på bio och nu greys på tv. Finns inte mycket att klaga på en dag som denna :) 

Innan det var dags för utgång i fredags

Positivt överraskad

Måste erkänna att denna påskhelg blev bättre än vad jag trodde den skulle bli, hade förväntningar på att jag skulle sitta hemma i 4 dagar och inte ha något att göra men riktigt så blev det inte :)
 
Åkte hem i torsdags kväll efter föreläsningarna och kom hem till middag. Sen i fredags blev det en fika i Sollentuna C med Linnea och Martina, trevligt trevligt. Efter lyxmiddag hemma åkte jag hem till Martina, vi tänkte åka in till stan och spela biljard och bara umgås. Slutade dock med att det inte blev någon biljard utan att vi mötte upp gammal Rudbecks folk på Cafe Opera (som jag då inte träffade under mina 3 år på skolan), var dock lite för nykter för att ha en perfekt kväll :P
 
I lördags tog jag och syster bilen med kusinerna och fikade på tantbrun. Var riktigt härligt att sitta inne i värmen då det var riktigt ruggit väder ute. Lyxade till det mmed räkmacka och varmchoklad med grädde till det :)
 
Igår blev det traditionsenlig påskmiddag med släkten, med äggmålning, god mat och trevligt sällskap.
 
Idag har jag inte gjort mycket, ska väl se till att packa nu så att det är gjort tills jag ska ta mig till Arninge och sen få åka bil hela vägen ner till Linkan :D








Första april 2015

Kan än så länge vara glad över att man inte blivit lurad idag, har bara blivit utsatt för ett misslyckat försök från Elin om att vi hade föreläsning idag ;)
 
Igår eftermiddag fick man finbesök av Elin som hade varit på äventyr i Småland en vecka. Vi lagade middag, snackade och tittade på film. Vi så the duchess och den var faktiskt bra, helt klart sevärd! Hon passade även på att låna min soffa innan hon åkte vidare hem till Stockholm efter frukost. Alltid trevligt attt spendera tid med "gamla" vänner. 
 
Idag har jag då inte gjort mycket. Suttif i min fåtölj och läst kurslitteratur, började med associationsrätt i måndags och jag tycker det är kul vilket underlättar det hela lite :) Lite segt bara att vi var lediga idag och går i skolan till kl. 15 imorgon då det är skärtorsdag. Men 16.30 sätter jag mig hur som på bussen och beger mig upp till huvudstaden för några dagar. 
 
Nu blir det dags för ett litet mellanmål innan jag svirar om till träningskläder och bränner lite fett innan det läggs på en massa kalorier i form av påskgodis nu i helgen :P

RSS 2.0