I'm on a train!

Sitter på tåget och är redo för en helg i Stockholm :) 

Igår var det tack-fest på skytte-c vilket var hur kul som helst, trots att fulvinet var väldigt svagt. 







Ganska död!

En ledig onsdag idag. Började med att äta frukost på stan med Hanna och Elin, där satt vi några timmar och snackade skit :) 

Klockan 12 var det dags för mig och Hanna att köra body pump. Nu sitter jag i soffan och är helt död i ben och armar, efter en god lunch :)

PW runt stångån!




Bra fredag

Gårdagen började som sagt med tenta och det kändes inte jätte dåligt i alla fall. 

Låg sen hemma i soffan hela dagen och kvällen slutade sen med en spontan utgång på NH vilket var jätte kul :) körde även ett annorlunda drickspel, Fia med knuff :P

Skrattat för mycket åt denna bild idag!




114208

När motivationen till plugg ligger någonstans på havets botten, va fan gör man då? Har lite smått panik över tentan imorgon, inte för att jag inte tror att jag kommer klara den för det tror jag (90% säker i alla fall). Men jag vill verkligen ha den där kämpar glöden så att jag orkar plugga in i det sista och verligen sätta alla frågor så att man kan få VG istället för G, skulle vara ganska så underbart!
 
Jag har i alla fall några saker som jag måste se till att de blir gjorda idag för annars är jag verkligen körd imorgon :P 
 
Idag har jag åtminstonde parkerat min röv i soffan med lagbok och hela köret på bordet framför näsan så att nånting förhoppningsvis blir gjort! :)
 
Har även bryggt mig en kanna te för att försöka bota min hals som inte riktigt är kompis med mig förtillfället ;)




Det smäller på fredag!

Pluggandet går ju bra. Finns viss ironi i det påståendet ;) Jag har i alla fall gjort alla gamla tentor, samt att jag gjort om några så vet inte riktigt vad mer jag ska göra. Vet ja att kah inte kan allting men tycker det är så himla svårt när det inte finns något konkret att plugga på. Det gör det lite extra jobbigt, speciellt när jag vet att jag lär mig bäst genom att göra övningsfrågor.
 
Var något gladare vid denna tidpunkt ;P
 

Söndag


Så här har min dag sett ut, plugg för hela slanten! Har väl gått helt ok skulle jag säga, kunde ha gått värre så att säga ;)

Nu tittar jag på hypnotisören, hoppas den blir lite mer spännande snart!


Sov problem

Hade svårt att somna igår kväll och låg och vred och vände på mig hela natten kändes det som. 

Verkar ha samma problem i natt, känner mig trött så borde kunna somna kan man ju tycka! Men John Blund verkar ha andra planer för mig ;) :( 

Idag började tv-serien how to get away with murder, och själv tycker jag den verkar ha stor potential så här efter ett avsnitt. 

Nu ska jag försöka få lite skönhetssömn, innan plugget börjar imorgon. 




Nattliga gäster

Fick ett litet spontant besök igår kväll med övernattning, vilket resulterade i inte jätte mycket sömn. Men det är det värt ibland :)

Blev en lång sovmorgon idag då ingen behövde vara i skolan förrän kl. 13 vilket alltid är skönt. Ibland önskar man att man alltid kunde ha sovsällskap så att man slapp sova själv varenda natt ;)

Plugget har dock gått åt helvete idag, har läst drygt 20 sidor i boken idag efter föreläsningen och känner att det inte blir något mer vettigt gjort ikväll. Så nu tar jag "välförtjänt" kväll, och tänker att boken blir utläst imorgon (eller absolut senast onsdag).

Nej, nu blir det middag för jag är galet hungrig och på menyn står det pasta carbonara och så blir det ett avsnitt orange is the new black till det.

Trevlig kväll allesammans!




Regning söndag

En typisl höstdag är vad det är idag, regn och rusk ute och galet varmt i min älskade lägenhet som vanligt (måste ta och ringa Riksbyggen om mina element snart). 
 
Vad gör man en dag som denna då? ska nog se till att se färdigt filmen jag somnade framför igår (lite av en standard för mig xD). Har i alla fall börjat markera och flika lagboken inför tentan så det är alltid något. Borde ta och läsa lite i boken också då det inte blev mycket varken i torsdags eller i fredags. Men sånt vill man ju inte riktigt göra på helgen, mycket mysigare att krypa upp i fåtöljen/sängen och läsa en deckare istället :P

Stressig fredag

Var allt annat än en lugn fredag igår. Började med att träna med Hanna, sen vid halv 3 satte jag mig på bussen och åkte till Norrköping en sväng. Skulle träffa syrran en stund, pga av massa strul hann vi bara ses en timme innan jag var tvungen att åks tillbaka till linkan och direkt hem till Jossan och födelsedagsfirande! Hade jätte kul hela kvällen :) 

Idag har jag bara tagit det lugnt och så blev det en promenad runt stångån.  







Nej men tjena!

Är ju väldigt bra på att blogga har jag märkt! :'D 

Har för tillfället läst straffrätt i ungefär 3 veckor, och om drygt 2 veckor är det dags för tenta på denna kurs! 

Har förhoppningsvis kommit igång med träningen ordentligt nu, och att det inte rinner ut i sanden som det så många gånger redan har gjort! 
Ni kan ju tänka er chocken när man springer på Carro, som man träffade i New York för 4 år sedan på kvällens bodypump pass. Hur stor är chansen att båda börjar plugga i linkan? Kul var det iaf! 

Är kul att greys drog igång ikväll och att how to get away with murder börjar nästa vecka som verkar galet bra! 

Nej, nu är det godnatt som gäller, är ju ändå en plugg dag imorgon igen ;)


Gruppbild från New York! 

RSS 2.0