Rudbeck Fuckar Ur!

NT, NT, NT, det finns inget bättre än NT-veckan på Rudbeck.
Igår blev man först "anfallen" av naturarna på väg in i skolan då dem sprang runt och delade ut NT-tidningarna.
Kommer in i cafeterian och ser 10 000 färgglada papper sitta överallt på alla vägger, med ett kram träd i mitten.
Under första lektionen går dem förbi och stampar och skriker "NT" i korridoren och slänger in tidningar.
Media huset är Rotebro och baracken Väsby.
Ghost busters härjade i matsalen och musikvideon spelade dom under hela lunchen i P9.
Natur korridoren är grön, och i teknik är det massa silver tejp.
Idag var det fest på lunchen vilket såg riktigt lökigt ut.
Biljetter till kvällsshowen och festen är kirrade, TAGGA!!!!
Får se vad de är för roligt imorgon då det är "fredag" och allt.


BTW

Det är julafton om typ en månad och det är plus grader ute, vad har hänt med Sverige liksom? Vet att man annars alltid klagar på snön, kylan och att SL aldrig fungerar som det ska. Men det känns inte rätt när det är första advent om två dagar när det inte ens är minus grader ute. Är jag ensam om att tänka så här eller?

För övrigt har jag en fullspeckad dag imorgon med en massa aktiviteter och jag är taggad till tusen! Ska även försöka ta en sväng till gymmet.
På söndag är det plugg som står schemat och på måndag startar NT-VECKAN, TAGGA!!!!!!!


Where's the snow?


...

Äkta vänner snor varandras saker, nu för tiden har cassi börjat sno min handduk på heltid. Har gått så långt att hon lägger den i sin korg i ishallen...


Onsdag

Nu håller jag och syster på och lagar mat, blir lax med ris, sås och sallad. :) enligt min syster är salladen "tamig".

Jag kommer ihåg i 1an och 2an när man älskade onsdagar för att man alltid slutade tidigt, och nu är dom inte alls lika härliga då man har projekt på eftermiddagarna -.-

Våran tamiga sallad xD


I miss my blacky! :( blacky and sweedy forever! <3


21 november

Älska periodsbyten! Har varit i skolan hela dagen och inte gjort någonting, kan ju vara ganska skönt ibland. För övrigt har jag åkt på alla promenader med Mimmi idag vilket jag inte gillar på vardagar när man vart i skolan och bara vill chilla på kvällen allternativt göra läxor. Antar att man måste ställa upp för laget ibland ;)
Nu sittar jag i alla fall och kollar på någon B vampyr film på disney channel. Ska väl ta och knalla ut på en promenix snart.

Grå söndag

Idag har jag nog gjort allt möjligt utom det jag hade tänkt göra. Tog en sväng till gymmet på eftermiddagen, kollade på OC, promenad med Mimmi, en liten tur i centrum. Blev ju då inget plugg som jag hade planerat, men det kan vänta till imorgon! Tagga även nytt schema som börjar imorgon, ska bli roligt med några nya kurser :)
Nu ska jag ta och hoppa ner i sängen.




Väl Spenderad Tid.

Vaknade tidigt idag för att vara lördag, var faktiskt väldigt skönt ska jag säga.
Pappa hade varit snnäll och köpt färska frallor till frukost, hur gott är inte det?
Sen blev det att damsuga hela huset och sen hoppa in i duschen.
Tog en lång promenad men Mimmi ner till stationen och skrev ut mitt nya schema på mammas jobb.
Kom hem vid 2 och då blev det lite chill och byte av kläder innan jag och syster sprang iväg till bussen för att möta kusinerna vid stationen. Då åkte vi till kista och käkade mat och kollade på bio. Vi såg In Time och den var så sjukt bra! Går knappt att beskriva hur bra den var :)
Väl tillbaka i Väsby var vi tvungna att gå hem till dom för att det inte gick någon buss, var faktiskt skönt fast något kallt. Var där i ca 10 minuter innan vi gick till bussen och åkte 3 stationer för att sen gå de 10 minuterna hem till oss.


Ishalls Kul!

Idag på eftermiddagen har man glidigt runt på isen och haft det allmänt kul. Började med att åka lite på allmänheten i en kvart xD haha måste ha varit det kortaste åket i världshistorien. Sen började deras träning kl 3 och då körde vi program första timmen, blev lite byte utav folk en timme senare och då körde vi igenom alla hoppen. Sen runt 5 blev det spolning med en liten fika i klubbrummet (chokladboll och cola). Sista timmen när alla var på körde vi skating! Upplevde lite gammla minnen då :) Det blev även en hel del strul med musiken då spelare bara pajjade efter programåkningen. Man får väl tacka hockeyn för att de hade match efter oss så vaktisarna var tvungna att fixa ljudet och inte vara lata och därmed räddade våran skating timme! Efter träningen var det mys i omklädningsrummet med ljus och allt! myspys på hög nivå haha.
Sen jag kom hem har jag käkat, kollat på vampire Diaries och Idol och nu sitter jag här. Nu säger jag god natt.


Hell Yeah!

Haft redovisning i marknadsföring tidigare i morse och det gick väl helt ok skulle jag säga. Nu sitter man i biblan och räknat färdigt matten, så nu väntar jag bara på Emelie och Sofia så vi kan fixa lite saker. Sen bär det av till ishallen, först en timmes lek och sen ska vi även träna de andra. Roligt roligt :)


FML!

För tillfället är jag arg och irriterad på allt och ingenting.
För övrigt, ledig idag alltid lika trevligt. Gick upp och drog till gymmet en sväng, lång promenad med Mimmi och sen lunch framför OC.
Mindre kul att man precis fick x antal mindre timmar på sig att göra färdigt marknadsföringen till imorgon. Måste nämligen upp till morfar efter ishallen idag, blir säkert trevligt men hade verkligen behövt den tiden. Nu ska jag i alla fall ta och sätta igång med den så det blir färdigt nån gång.

BEST THING I'VE EVER DONE!

You know you are an exchange student when you have those moments after returning home when all you can do is regret every day that you stayed locked up with the computer, or feeling bored when you should have just gone out and done something with anyone who would do something. Those moments when you think "How can I go from the ACTUAL real world back into this boring, mundane meaningless life I ha...ve?" When you realize that one year has given you the outlook that life is an undeniable beauty that should be enjoyed to the fullest, but you are so afraid of falling back into you were before exchange. Those moments when you think back to the airport in your last moments in your host country when your new life that you constructed by error, joy, and so many memories begins to fall to pieces as you walk away after hugging your host family and friends for the last time and you cannot look back because you're already blinded by tears. Those moments where you don't feel at home in your birth country and you just wonder what's going on in your other home. Those moments when you just want to have another dream in your other language, but you cannot no matter how hard you try. Those moments when you realize that you cannot ever truly go back. Those moments when you realize that exchange is the worst thing you could have ever done to yourself, but by far it is also the best! :)


Livet Leker

Idag åker en av mina bästa kompisar till santa Barbara och jag är ju då inte lite avundsjuk. Aja nu ska jag tagga till film på engelskan, hoppas det blir någon bra! Sen ikväll ska jag till ishallen vilket alltid är lika kul :)


Craving?

Sitter och kollar igenom en massa bilder och har hittat några från in-n-out vilket måste vara den bästa hamburger kedjan i världen. Tänker bara att få sitta där i gräset med en dubbelburgare, pommes och chokladmilkshake efter en basket match eller crosscountry/ track meet. Har inte ätit någon på 5 månader vilket måste vara något slags rekord. Tänkte bara dela med mig om bästa snabbmaten som från början bara fanns i södra kalifornien, men som finns nu på nästan hela västkusten och typ Utah ovh Nevada. Underbara tider har man haft där med vänner och familj :) In-n-out är ett måste om man åker till kalifornien eller någon stans i närheten.

Ett litet urval :)






Livet Leker

Aldrig fel att komma hem från skolan innan 12. Nu ska jag i alla fall passa på att städa mitt rum, det behövs verkligen! Sen blir det förmodligen att fixa någon lunch och sen matte plugg, behöver tagga till provet imorgon. Sen är frågan om vi kommer ha engelska eller inte imorn...


Back to School

Första dagen efter lovet är avklarad och man överlevde! Var väl inget så där jätte intressant som hände skulle jag tro. Fick hål på engelska för att läraren var sjuk, osäkert om vi ska ha lektion imorgon så jag ska ge mig själv sovmorgon och hoppas på att det inte bli någon lektion. Tänker inte åka till skolan för att sitta där och dega i två timmar på morgonkvisten.
Hade en skön promenad hem med Mimmi idag efter skolan i mörkret och sen kollade jag lite på OC (Marissa kommer att dö snart!!).
För övrigt taggar jag till periodsbytet om två veckor. Ska bli skönt med lite nya kurser och slippa svenskan ett tag :)

Peace out folks!


Church Street Saloon Is The Best!!

Jag har faktisky haft en väldigt trevlig helg sen jag kom hem från London. I fredags blev det en hel chill dag/ kväll. Först blev det en massa OC avsnitt (finns det en bättre serie? + att kalifornien är mitt andra hem) lite upppackning. Efter middagen blev det att kolla på idol med syster och skulle egentligen ha åkt iväg till Norrviken men det sket jag i. Så istället blev det att kolla på make it or break it, älskar verkligen att det är gymnastik man kommer liksom ihåg hur det var när man själv tränade och tävlade och alla roliga minnen från den tiden :)
Sen igår åkte vi upp till Gävle för att tända ljus på farmor och farfars grav. Blev en liten fika på Wayne's, promenad runt kyrkogården och i stan,  ett litet stopp på lekplatsen, råkade springa på idolerna i gallerian där dom va och skrev autografer. Innan vi åkte hem käkade vi middag på världens bästa restaurang! Church Street Saloon, western tema med gammal country musik och srevitörerna har cowboy kläder och det är så sjukt god mat! Det är verkligen min favorit restaurang och längtar alltid tills vi ska äta där ;) Blev sen spontan utgång med Cissi och Frida då vi drog till Aveny och festade loss hela kvällen och hade allmänt kul. Kom hem strax efter 5 och däckade direkt.
Idag har jag faktiskt fått lite gjort på vårat projekt *stolt* och taggat inför mittavstämningen imorgon. Sen blev det en promenad med familjen hem till Ann och Paul där det blev middag från Percy's vilket aldrig sitter fel. Älskar verkligen deras potatis gratäng. Nu blir det i alla fall sängen så vi höres! (Fan vad jag snackar om mat hela tiden)







Snodde lite bilder från google. Tycker bara hela atmosfären är så häftig, balla menyer och att man bara sopar ner skalen från jordnötterna på golvet. Hela konceptet är bara så bäst!

London Calling!

Fyra dagar i London resulteraar i verkande fötter och en allmänt trött tjej :)
Planet lyfte tidigt i måndags morse så vi kom fram till hotellet redan strax innan 11. Då lämnade vi våra väskor och begav oss ut på stan, käkade lunch och vandrade bara omkring i staden. Hur mysigt som helst och vi kunde inte haft bättre tur med vädret under de här dagarna! Varmt och regnade endast igår när vi var på väg till tunnelbanan för att åka ut till flygplatsen.
Har även gått runt och hälsat och kramat kändisar, blev som ett barn inne på Hemley's, sprungit runt i en massa affärer och köpt tröjor samt letat efter en ny väska men alla var något för små, just my luck!
En sammanfattning av dessa dagar är Starbucks (krävde att vi skulle dit varje dag) vandrat omkring, god mat och shopping.
Då min syster stod för alla bilder får ni nöja er med dem jag tog :)










RSS 2.0