UK 2016

I fredags var det äntligen dags för UK, och som jag längtade från det att vi fick förköp! Var en riktig röjar förfest hemma hos Hannes om man kan kalla det så? Började med att vi bara var folk från LiU Store som åt hamburgare och lekte lite lekar. Någon timme senare var det praktiskt taget folk överallt i hela lägenheten, nästan så man undrar var alla kom ifrån :P Väl på UK såg vi när Hoffmaestro spelade, och jag och Schmidt lyckades tränga oss så pass bra så vi stod längst fram under större delen av spelningen. Letade sedan redan på Amanda och company innan jag kände mig färdig på området och begav mig därifrån. 
 
Måste säga att det var en av de roligare kvällarna på länge. Förfesten var ju helt klart roligast, men så brukar det ju oftast vara också :) 


Fulsittning

Som rubriken lyder var jag på fulsittning igår. Den var dock inte alls lika rolig som jag hade förväntat mig, men det kan även ha berott på att de som organiserade den struntade i x antal saker och hade lite dålig planering. Men det var gratis mat och dricka så jag var nöjd med det iaf. När vi kände oss färdiga på sittningen åkte vi hem till Amand igen innan vi drog vidare till Platens och hade minst sagt en underlig kväll.
 

Legends

Tog en paus från uppsatsskrivandet nu på kvällen. Blev middag och drinkar på NY Legends med Stina, Hanna och Elin, mycket trevligt det :) 

Ligger hemma i sängen nu och tänkte sova, plugg och träning står på morgondagens schema. Sen får vi se om vi hinner med lite roligt imorgob kväll också!





Solig tisdag

Tisdag idag och det har varit en minst sagt lång dag. Började dagen med en PW längs stångån i det underbara vädret. Blev en runda på ca 40 minuter och det var verkligen en härlig start på dagen. 
 
Sen blev det att ta sig till skolan och sitta med uppsatsen hela dagen lång. Börjar närma sig slutet vilket är oerhört skönt, blir lite less på att sitta med samma arbete så pass länge nu. Fasar redan över masteruppsatsen och det är över ett år dit...
 
Klockan slog 17 och jag drog mig till mötet med LiU Store (mitt sista organisationsmöte, vilket var lite sorgligt), nya crewet var där och efter mötet (var mer en genomgång av föreningen osv) så grilade vi, spelade lite klubb och hade det allmänt trevligt. 
 



Och här har vi nya projektgruppen samt nya och "gamla" crewet! :D

Sommarvärme

Veckan har bjudit på uppsatsskrivande, har dock inte haft någon motivation över huvudtaget så har inte blivit mycket gjort för min del. Blir ju inte bättre när Linnea skriver på precis som vanligt, känner mig så himla dålig i jämförelse då...
 
Aja, långhelgen har varit bra och det har varit super duper bra väder! Har blivit en del träning, lite jobb på uppsatsen, legat lapat en del sol (har fått världens fetaste rand på ryggen, det kommer inte se fint ut på sittningen om jag inte lyckas sola bort den. Det förutsätter iofs att klänningen jag beställde (en storlek större än tänkt) passade, annars får jag väl börja leta efter en ny), och middag på HG med Stina och Oscar igår.
 
 

Maj

Valborg var helt underbar i år. Var super härligt väder när vi hängde i trädgårdsföreningen och sen fortsatte kvällen hemma hos Stina innan vi drog vidare till NH där det var galet mycket folk. Sammanfattningsvis var det toppen väder och toppen sällskap hela dagen :)




 

RSS 2.0