A rainy day in October

Haft körlektion och pluggat teori idag, börjar närma sig uppkörning nu... skulle ljuga om jag sa att jag inte börjar bli nervös. Har även hunnit med en sväng nere på centrum, promenad med hunden och en sen lunch. Ikväll ska jag träffa Markus och är galet sugen på pizza, får se vad det blir lite senare. Nu ska jag plugga teori igen!
 

Tagga London!!!

Har varit så himla seg hela eftermiddagen och kvällen idag! Förstår inte varför, brukar alltid känna mig pigg hela dagen när jag har varit och tränat på morgonen. Dagen blev ju inte heller bättre av att mina planer för kvällen ställdes in men det är väl sådant som händer helt enkelt.

 

Igår var i alla fall Elin, Ellinor och Sofie här en stund och vi bokade en resa till London! Kommer bli så jävla grymt, inte bara att få komma bort ett litet tag utan Ellinor fyller även 20 den helgen. Så nu är det bara att tagga till februari! :)

 

Oktober 2011!

Sunny Sunday!

Har haft ganska fullt upp senaste tiden och inte tagit mig tid att sitta vid datorn när jag varit ledig. Igår när jag kom hem kände jag mig helt slut och degade i soffan ett tag. Sen följde jag med mamma och handlade åt mormor innan det blev middag och lördagsmys här hemma!

Idag ska jag inte göra så mycket, hade tänkt ta promenad med hunden nu och runt 14 kommer Elin och Ellis hit, ska bli kul!

08.47

Första dagen på länge som jag är helt ledig, känns riktigt skönt ska jag säga! Det ska firas med att plugga till högskoleprovet, gud vad kul det ska bli (not). Men jag ska i alla fall börja dagen med en härlig frukost nu framför TV:n :)

Långhelg med Cissi!

Var riktigt längesen jag skrev nu, men har haft full rulle hela tiden och har helt enkelt inte haft tid att sätta igång min extreeemt långsamma data!
 
I alla fall så har bästa Cissi varit hemma nu i helgen. I torsdags blev vi stylade och fotograferade inne i stan. Sen gick vi till någon park och tog lite egna foton, några blev faktiskt riktigt bra! Sen mötte vi upp Frida och gick och fikade, efter ett tag kom även Linnea och vi fyra gick och åt middag på hard rock och tog igen all missad tid :)
 
I fredags var det jobb från 13-21. Allt som kan gå fel vid stängning gick fel, så det var kaos och både jag och Ellen blev sjukt arga och irriterade över detta. Kan ju tilläggas att jag blev ännu mer irriterad när alla dissade våran planerade filmkväll (som skulle varit utgång från början), så det var bara att åka hem till hunden och sätta på en feel good movie i min ensamhet. Kul fredag liksom.
 
I lördags var det ishallen, dammsugning och jobb som stod på schemat. Var hur glad som helst att Cissi jobbade med mig så vi hann umgås lite mer :) Efter jobbet åkte vi hem till mig, åt chips ocg tittade på film innan vi slaggade.
 
I söndags var det då jobb för våran del igen, slutade 15 så det var skönt. Hämtade Mimmi hos mormor, och lite senare blev det att åka in till stan för middag och filmtittande. 
 
 
Bild från i torsdags när vi blev stylade!

Sometimes it's better to keep it all inside, where the only person that could judge is yourself...


Tisdag idag.

Igår var det jobb som stod på schemat, gick även lite promenader med hunden innan och behövde springa till bussen som vanligt.

Idag blir det jobb igen. Men börjar inte förrän klockan 16 idag så jag hinner plugga lite till högskoleprovet innan. Det behövs verkligen kan jag säga!

Äta bör man, annars dör man.

Har haft en riktig slapp dag idag i soffan framför TV:n med syster och Sara (vår tysk som bor här i några veckor). Vi har tittat på awkward maratonet på mtv. Vi var även duktiga och drog ner till ica för att handla mat, för utan mat så dör man ;) 

Hade väldigt kul igår kväll i alla fall, och käns bra att jag struntade i min film kväll och bestämde mig för att ha den ikväll istället :) Var i alla fall hemma strax efter 4 efter att ha suttit på nattbussen som var otroligt sen, pga att någon bråkade. Var tre väktare som var tvungna att kasta ut honom ur bussen innan vi åkte...

Bjuder på denna bild på Felicia, Ellis och Malin. Riktigt snygg alltså :P

En lördag i oktober

Igår var det fredag, började dagen med morgonpromenad med hunden ute i kylan. Helt galet att det redan är minus grader på morgnarna! I alla fall så gick jag sedan till gymmet och köttade där innan det var dags att åka hem för att äta lunch innan det var dags för jobb. Sen var ju huset självklart fullt av tyskar när jag kom hem vid 10-tiden.
 
Idag var jag först i ishallen ett tag och in på centrum en snabbis. Ikväll blir det pizza i rosers innan det blir utgång för hela slanten. Jag har inte varit ute på evigheter så det blir säkert en rolig kväll! Lite synd att det ska vara så himla kallt på kvällarna nu för tiden...
 
Hoppas att alla får en toppen kväll!

11 oktober 2012

Började dagen med att lämna Mimmi på hunddagiset då vi hade städning här hemma. Sen satte jag mig och pluggade lite teori på körskolan och sedan gick jag över till biblioteket för att börja plugga till högskoleprovet. Insåg även att det är väldigt snart, fick lite panik där!

Kvart i 12 satte jag mig på tåget för att åka in till stan och lunch fika med Elin och Ellinor. Vi började även planera in en London resa lite smått som kommer äga rum i slutet av februari när Ellinor fyller år! Väldigt trevligt var det i alla fall. Efter ett tag åkte vi till Sollentuna centrum och kollade runt i lite affärer. Allt jag hade tänkt köpa var självklart slut i min storlek så det var lite surt.

Kom hem för ett tag sen och om ett tag ska jag dra ner till ishallen!

snart ett år sedan jag var i London över höstlovet!

Ett steg närmare körkortet!

Började med att gå upp tidigt idag för första gången på riktigt länge. Det var nämligen halkan som stod på schemat!

Då alla sagt att den är sjukt tråkig var jag inställd på det och tyckte att den var relativt rolig, fast inte hela tiden ;)
Sen blev det lite lunch med syster innan hon åkte till skolan. Blev kebabtallrik, riktigt gott om jag får säga det själv!

Sen åkte jag hem till mormor, fick fotvård och fikade lite innan jag knallade hem med hunden och nu sitter jag här och väntar på bättre tider.

Helgen i korthet!

Den här helgen har gått riktigt fort! Men blir väl så när man jobbat både lördag och söndag.

Igår innan jobbet började jag dagen med promenad till ishallen, var där en timme och gick sen hem igen. Då blev det lite lunch framför OTH innan det blev att springa till bussen i vanlig ordning ;)

Efter jobbet idag har jag bara tagit det lugnt och tagit en trevlig promenad med Mimmi i skogen. Måste verkligen börja ta med mig kameran så jag kan ta lite fina bilder!

Nu blir det lite söndagsmys innan det blir att gå och lägga sig! :)

Sunny Friday!

Härligt att se solen titta fram såhär i oktober! Idag har jag i alla fall varit på gymmet en sväng, är SÅ skönt att gå både dit och hem!
Då jag haft Mimmi hemma hela dagen så har det även blivit två sköna promenader med henne. Har helt enkelt haft en ganska aktiv fredag än så länge.

Ikväll blir det taco till middag, och så får vi se om det händer något kul efter det.

Ett halvfullt glas...

Har mått så jävla piss idag! Har blivit irriterad på människor för ingenting och känner hur jag bara vill dra härifrån ett tag framöver och få uppleva lite nya saker!

Annars har jag haft en trevlig eftermiddag hemma hos mormor. Bakade en rabarberpaj på förmiddagen som jag hade med mig. Blev att ösa på med vaniljsås som vanligt, men det är ju så sjukt gott!

Varken jag eller min syrra orkade fixa käk ikväll så det blev halv lat variant bstående av mac & cheese och några få köttbullar.

Look into your heart and do what you see!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
USA 2010-2011

Oktober

Helt galet att det redan har blivit oktober! Hösten har verkligen kommit hit nu, och ska väl ta och ta bort alla sommarkläder och skor från garderoberna så att man får plats med lite nya härliga höstkläder! Tycker verkligen det är sjukt mysigt med stora stickade tröjor :)
 
Har fått tid för teoriprov och uppkörning nu, blev galet nervös när jag fick tiderna men förhoppningsvis ska det gå bra på första försöket! Antar att det blir upp till bevis senare i november ;)
 
Hade tänkt köpa en ny telefon idag, men eftersom jag är klantig och inte kommer ihåg att man måste beställa via mecenat för att få studentpriserna gjorde jag det nu i eftermiddag. Så blir kvar i knapptelefonens värld några veckor längre en tänkt, men vad gör det egentligen? Tänk bara på hur man överlevde när man inte hade mobiltelefoner :P
 
Nu ska jag ta och plugga lite till HP, har inte en aning om hur jag ska kunna få bättre resultat än förra gången. Får väl helt enkelt göra så gott jag kan...

RSS 2.0