Easter "break"

Påsken är nu officiellt över för detta år och jag är hemma i Linkan igen. Denna påsk har bjudit på underbart vårväder (större delen av tiden) och jag bara måste säga att jag älskar Stockholm när staden visar sig från sin bästa sida. 
 
Påskhelgen kan väl egentligen sammanfattas med god mat och lite plugg (borde egentligen ha blivit mer). Det har blivit våffelbuffe med en massa olika röror då det var våffeldagen, traditionsenlig lammstek med potatis och rödtjut, klassisk påskmat bestående av ägg, sill, potatis och en mycket god laxtårta (som jag även fick med mig en bit av hem, ibland har man verkligen tur). Så skönt att få äta lite annorlunda mat än det jag är van vid, men framförallt att slippa laga allting själv! 
 
Utöver detta blev det även en lunch på Vapiano med Elin, samt en fika ute i vårsolen med Linnea och Martina. 
 






Nej, nu är det dags att sova och ladda upp inför morgondagens seminarium!

Word




21:04

Igår var det sportgalan som stod på kvällens schema och det var en rolig kväll. Började med att käka carbonara hemma hos Challe innan resten av folket anslöt sig. Var kul att vi inte bara var samma gamla gäng utan att det även var lite annat folk där :)
 
Idag har det inte hänt jätte mycket, hade tvättid på eftermiddagen och så lagade jag en god vego middag och nu sitter jag här med matkoma framför en film :) 




Friday night

Denn här veckan har verkligen bara sprungit förbi! Men har ändå varit en rolig vecka en så länge och det har hänt en hel del!
 
Måndagen kickstartade med 6 timmars föreläsning med Alfred Kryzmowski, grym föreläsare och det är helt sjukt att han är lika gammal som en själv! Men hela hans familj är ju galen, syskonen tävlar liksom om vem som kan ta en jur. kand. fortast vilket ändå säger det mesta! 
 
I tisdags var det jobb med uppsasten, häng i butiken, seminarie och möte med valberedningen. Så glad att vi inte lyssnade igenom alla intervjuver utan att jag och Hannes bara gick igenom dem lite snabbt med de andra. Det skyndade ju på processen en del och vi åkte hem redan 18.30 med en nästan fulltalig projektgrupp. Nu är i alla fall alla platser fullsatta och nu är det bara att skriva motiveringar och invänta vårmötet så är allt klappat och klart :)
 
I onsdagskväll var det chilhäng i Colonia, vi spelade en massa biljard, ryktet går och hade det allmänt trevligt hela kvällen :)
 
Ikväll har jag och Stina haft dejt och det var mycket trevligt. Vi åt middag på Steve's och sen knallade vi över till bion och såg Allegiant, bra film och är redan taggad på nästa :P
 
Nu hade jag tänkt krypa ner i sängen, sätta på en serie och somna tidigt och ta igen lite sömn från i veckan!


That's how we roll



Den hamnade även på jodel där den fick 100+ upvotes. 

Barty, Barty

Igår var det lördag, alltid kul eller nåt :P Började dagen med ett träningspass men hade tydligen fått punka på cykeln så blev lite stressigt för att hinna fram tills passet började, men jag hann och körde på bra :)
 
På kvällen vankades det middag hemma hos Amanda med Gerda, det var trevligt det. Vi gjorde lasange, men bytte ut pastan mot zucchini och auburgine, ska prova göra det igen men modifiera receptet lite så blir det nog toppen. Kollade sedan lite på mello innan vi gick över till Gerda där de hade korridorsfest, var massa folk som fyllt år och de hade bjudit in till fest. Stina svängde även förbi lite senare och kvällen avslutades på flamman. Var en bra kväll, men ingen som går till historieböckerna om vi säger så :P 
 
Senare ikväll ska jag duka upp mina tacorester och slå på en bra film, men innan dess blir det lite plugg!




Lång dag

Var en ovanligt lång dag idag, och den spenderades till största delen i skolan. Men tiden gick ändå snabbt och hela dagen har flytit på. 
 
Började dagen med föreläsning, var intressant och vi hade Elif så det var kul att se henne igen då det var ett bra tag sedan. Blev sedan en lunch med Linnea och Challe innan det var dags för ett pass i butiken vilket var skoj. Passade även på att hänga lite med Kurt då. Kurt är alltså Liu Stores maskot och är en kräfta som har blivit lagad med silvertejp xD
 
Klockan 15 var det dags för info möte angående utlandsstudierna med alla på filfak som åker inom Europa. Känns som jag hade koll på det mesta som togs upp men en del info var ny och bra att ha koll på. Älskar även att jag kommer åka inom erasmus vilket betyder att jag kommer få knaappt 4 000 kr extra utöver CSN varje månad :D
 
Är ju även torsdag så det blev ett litet besök på torsdags kröken, och vi stod ute och njöt av solen och hade det allmänt gött. Besöket var ju egentligen bara till för att fördriva tiden tills vi skulle hålla en intervju till kommande projektgruppen. Men en liten cider säger man ju inte nej till, undrar fortfarande när jag kommer börja gilla öl.... Förhoppningsvis blir det nästa år på Irland om det inte hänt innan dess :P 
 
Nej, nu ska jag ta och sova för jag är nämligen orimligt trött nu ikväll av någon skum anledning!



Tisdag.

Vet inte vad jag höll på med igår efter "skolan", inte pluggade jag iaf och var lite dålig på det i slutet av förra veckan också så det blir extra mycket den här veckan. Lagomt kul att alla deadlines antingen var idag eller imorgon. 
 
Igår skulle vi iaf ha haft PM2 möte med Kellgren, men han hade inte koll på dagarna så han kom dit en timme sent och körde lite spontant då han inte läst igenom någons grupp PM. Så kan det gå ibland, kändes smått onödigt att sitta där men lite lyckades vi få ut i alla fall :)
 
Idag hade min grupp redovisning på projektet vi arbetade med föraa veckan. Det gick bra och vi lyckades få med det som skulle vara med. 
 
Nu sitter jag med de sista frågorna inför Kellgrens seminarium imorgon, känns bra att han har koll på att det är seminarium imorgon (vi påminnde/dubbelkollade igår på mötet :P ). Nej, nu ska jag återgå till plugget innan det blir en sväng till gymmet!
 
Bjuder på några bilder från i helgen när Ellis och Louvisa var här på besök.








Excitement

Igår var en bra dag. Vi lämnade in vårt arbete strax efter lunch (due date ikväll kl. 17) och fixade lite smått på redovisningen till nästa vecka. Hanna hängde sedan med hem till mig en sväng innan hon skulle till bussen, väldigt trevligt att hinna snacka lite skit. Sedan hände dagens bästa, jag och cissi bokade nämligen flygbiljetter till USA nu i sommar! Peppen som kom då går helt enkelt inte att beskriva, ska bli så jävla kul att åka på roadtrip med min bästa vän! :D Vi båda längtar lite extra till den 21 juni nu, dagen då vi boardar flyget till Seattle för att sedan köra längs hela västkusten för att en månad senare flyga hem från Las Vegas. 
 
Haha är bara tvungen att bjuda på denna ocharmiga bild från vårt pitstop i Vegas hösten 2010!
Får se till att ta en bättre bild nu i sommar ;) 
 

Mitt i veckan

Onsdag idag och halva veckan har gått, även lill lördag och jag hade en ledig dag från plugget. Började med ett förmiddagspass i butiken och sedan blev det en runda på stan med Stina, Amanda och Challe. Kikade runt lite och fikade på Babettes, mysigt litet ställe det. Nu blir det alldeles strax greys på tv, som jag har längtat :D
 

Redan mars?!

Hade föreläsning kl. 8 imorse men det var inte alls jobbigt att ta sig upp till den, kan bero på att det var videoföreläsning och att jag satt hemma i soffan och lyssnade :P 
 
Tog mig sen till skolan för att få lite plugg och annat gjort, blev dock extremt lite plugg så kan bara föreställa mig hur kasst det hade gått om jag suttit hemma hela dagen :P På eftermiddagen höll i alla fall jag och Hannes i två stycken intervjuver med några som har sökt till nya projektgruppen. Tycker det gick bra, och det var första gången jag var med och höll i en lite seriösare intervju. Efter åt fikade vi med bullarna vi inte hann äta i pausen mellan de båda intervjuverna, mycket gott :)
 
Nu sitter jag här hemma igen och funderar på när man kommer bli hungrig så att jag orkar gå och värma min lite misslyckade matlåda. Är inte direkt pepp på att äta matlådor hela tiden, speciellt när det inte blev lika gott som man hade föreställt sig. Men är man student så är det bara att äta och vara glad, blir ju bara dyrare matkostnader om jag skulle slänga och laga nytt :P
 
Eller ska man helt enkelt skippa matlådan ikväll och göra en god smoothie istället?



RSS 2.0