För En Trevligare Resa


Kan inte påstå att min resa blir trevligare för att jag har fötterna på golvet.


Dag 11, Någonting Jag Oroar Mig För

Jag oroar mig för framtiden. För när man tänker efter så är ju freamtiden redan imorgon fast man inte tänker på det på det sättet. Själv oroar jag mig för framtiden för jag har ingen aning om vad jag vill jobba med och redan nu i höst måste jag börja fundera på allt sånt för att kunna söka in till högskolor och sånt, tycker faktiskt det känns lite läskigt ibland. Sen är ju frågan om man sen stannar och pluggar i Sverige eller drar till USA. Vet ju att jag kommer stanna i Sverige, men vet inte om jag kommer bo här hela livet.

10 + 11 augusti 2011

Idag har jag spenderat dagen på en kollonilott borta vid Älta nånstans med mamma, syster, mormor, hunden och mammas moster som har stället. Det var väldigt mysigt trots att vädret inte var på topp. Blev i alla fall en liten tur till sjön och försökte få mimmi (vår hund) att bada utan att lyckas.







Igår var en bra dag trots att vädret var sa dåligt som det kunde bli. Trodde seriöst det skulle bli översvämning på gatan. Började dagen med att titta på huset fullt med syster innan det var dags att bege sig till Norrviken för att möta Elin och Martina för att senare åka in till stan och ha en liten avskedsmiddag för Elin som nu mera bor i Skåne. Efter middagen mötte vi upp lite folk och så drog vi ut och gjorde Stockholm osäkert.




Dag 10, En Bild På Mig Idag Och Vad Jag Hade på Mig

Det här blir nog min första och sista outfit bild. Ser inte ens kläderna särskilt bra men vem bryr sig när man gled runt i mjukisbyxor, tjocktröja och converse?


Something True

Friends are like panties....Some crawl up your butt. Some snap under pressure. Some don't have the strength to hold you up. Some get a little twisted. Some are your favorite. Some are holy. Some are cheap. Some are naughty. And some actually cover your butt when you need them to.


En Dag I Staden

Hejsan Svejsan folket. Idag är det måndag, det har varit hyffsat bra väder, inget bad väder liksom men fortfarande helt okej. Jag har haft en trevlig dag i staden med Frida och Cissi. Vi shoppade för vårt eget systrar i jeans fast vi ska ha ett armband och det överlämnas till Elin imorgon :) För övrigt gick vi bara runt och fikade lite.

Dag 9, Bild På Mig Och Min Bästa Vän


Jag och Linnea. Grillning på torparängen förra året. Jag är så glad att du finns i mitt liv, och att du stannar kvar i Stockholm :)


Sweeney Todd



Lycka! Äntligen ska jag få se hela filmen :)


Dag 8, En Dålig Vana Jag Önskar Att Jag Inte Hade

Jag önskar att jag inte biter på naglarna. Så himla äckligt och ofräsht och ser så himla fult ut. Har försökt sluta flera gånger men det går liksom inte riktigt. Men det blir bättre och bättre hela tiden!


Dag 7, Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Om jag hade en miljon skulle jag faktiskt vara ganska självisk för jag skulle hoppa på ett plan med en vän till Australien och göra en rundresa runt hela landet :) Skulle även bli en massa shopping och sen får man väl se vad som skulle hända med pengarna som blev över ;)

Dag 6, Typ Av Killar Jag Faller För

Har inte direkt en typ av killar jag faller för, men vill i alla fall att de ska vara längre än mig, helst brunt/mörkt hår vältränad kropp och fint leende.


Vad Har Hänt?

Det är inte ofta det händer att man inte har varit inne på datan i nästan en vecka, även under sommaren. I alla fall åkte jag till Örebro i onsdags morse med pappa, syster, morbror och kusinerna. Där gick vi runt lite i stan, käkade lunch, fikade, letade fyrklöver, gungade, åkte linbana samt hade ett ytterst roligt vattenkrig. Kom även in på nån teater guidning på deras slott, var faktiskt väldigt underhållande :)

I torsdags spenderade vi hela dagen på Gustavsvik. Det var väldans roligt även fast jag trodde att det skulle vara mycket större och bättre då man hade fått väldigt höga förväntningar. senare på kvällen gick vi till nån konsert på stortorget vi hade blivit bjudna på dan innan, men dom som bjöd in oss spelade inte då så vi drog på en gång igen ;)

I fredags åkte vi hem efter att ha tagit kort på kaninen och letat efter glass i vad som kändes som hundra år. Stannade i Enköping och åt lunch och kom hem sen runt 4. Åkte lite senare hem till Martina där jag mötte upp några vänner och sen drog vi till Sommar! Kan väl säga att kvällen kunde ha varit mer lyckad än vad den var. Slaggade i alla fall hemma hos Martini med dom andra och sen när vi vaknade kollade vi på barnkanalen ;P

Igår kväll tog jag mig hem till Cissi där lite folk fanns, vi käkade bara middag och satt ute och pratade och spelade kort tills det blev för mörkt då gick vi in och satte på en film. Efter filmen drog jag hem, kom med fel tåg så satt på bussen en halvtimme men var faktiskt ganska skönt.

Idag har jag bara solat och tagit det lugnt. Tog även en liten tur till Täby med familjen för att köpa lampor.


The bunny in Örebro


RSS 2.0