Första veckan

Första veckan här i linkan har verkligen flugit förbi, det har varit en hel del föreläsningar men där emellan har det även blivit lite roligheter!
 
Vi lyckades få tag på biljetter till München Hoben i onsdags. Det var strålande väder och trevligt häng med massa fina vänner. De vet du spelade bland annat på scen och jag fick då en del flash backs till midsommar förra året :P Kort sagt var det en riktigt lyckad eftermiddag/kväll med härliga vänner :) Men var lagomt kul att ta sig till skolan sen på torsdag förmidag :P 
 
 
I fredags var vi "lediga" och det blev högsommar värme dagen lång. På kvällen vanjades det kräftskiva hemma hos Amanda innan vi avslutade kvällen på Harry's. Blev en hel del dricka då alla hade med sig en egen shot istället för de klassiska snapsarna, blev helt enkelt lite godare på set viset ;) 
 
 
Igår kväll blev det en spontaner, var hemma hos Stina med en massa folk och så kidnappade vi även gamla pateter från SCB nu hur det gick till :P haha var en väldigt udda men bra kväll om man ser till det hela :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0