Friday night

Denn här veckan har verkligen bara sprungit förbi! Men har ändå varit en rolig vecka en så länge och det har hänt en hel del!
 
Måndagen kickstartade med 6 timmars föreläsning med Alfred Kryzmowski, grym föreläsare och det är helt sjukt att han är lika gammal som en själv! Men hela hans familj är ju galen, syskonen tävlar liksom om vem som kan ta en jur. kand. fortast vilket ändå säger det mesta! 
 
I tisdags var det jobb med uppsasten, häng i butiken, seminarie och möte med valberedningen. Så glad att vi inte lyssnade igenom alla intervjuver utan att jag och Hannes bara gick igenom dem lite snabbt med de andra. Det skyndade ju på processen en del och vi åkte hem redan 18.30 med en nästan fulltalig projektgrupp. Nu är i alla fall alla platser fullsatta och nu är det bara att skriva motiveringar och invänta vårmötet så är allt klappat och klart :)
 
I onsdagskväll var det chilhäng i Colonia, vi spelade en massa biljard, ryktet går och hade det allmänt trevligt hela kvällen :)
 
Ikväll har jag och Stina haft dejt och det var mycket trevligt. Vi åt middag på Steve's och sen knallade vi över till bion och såg Allegiant, bra film och är redan taggad på nästa :P
 
Nu hade jag tänkt krypa ner i sängen, sätta på en serie och somna tidigt och ta igen lite sömn från i veckan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0